Yeme & İçme Kızlar, Acıktım. Ne yemek önerirsiniz bu saatte? Hikmetli1i Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler4 ay Guncelledim Kızlar, Acıktım. Ne yemek önerirsiniz bu saatte? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meavii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Bu saatte yemek mi 1 106 Yorumla Hikmetli1i 4 ay Acıktım ama Yorumla meavii 4 ay Su içmelisin Yorumla Hikmetli1i 4 ay Doyurur mu dersin. Yorumla meavii 4 ay Mideyi doldursun Yorumla Hikmetli1i 4 ay Hahha keşke o kadar kolay olsa. Ne güzel olurdu. Yorumla meavii 4 ay Yaw bi iç Yorumla Hikmetli1i 4 ay İçerim ama midem ağrırsa kavga ederiz 😀😀 Yorumla meavii 4 ay İç iç sıkıntı yok Yorumla Hikmetli1i 4 ay İçtim 2 bardak. Midemden lıkırtı sesi geliyor. 😀😀 Yorumla meavii 4 ay Oyna oyna gelsin iyidir Yorumla Hikmetli1i 4 ay Oynayamam ben. Halay çeksem olmaz mı. Yorumla meavii 4 ay Olur olur Yorumla Hikmetli1i 4 ay 😀😀 alt kattakiler düşünsün artık biraz da Yorumla meavii 4 ay Aynen be Yorumla Hikmetli1i 4 ay Onlar da uyumadı gibi geliyor zaten. Bisey olmaz Yorumla meavii 4 ay Git asagı onlarla çe Yorumla Hikmetli1i 4 ay Olmazz. Dayak yerim büyük ihtimal. Yorumla meavii 4 ay Yok be saçmalama Yorumla Hikmetli1i 4 ay Hepsi kız. Bu saatte halay çekelim desem bence döverler. 😀😀 Yorumla meavii 4 ay O muhtemel işte Yorumla Hikmetli1i 4 ay Demiştim sana. Halay çekelim demektense. Acıktım diye gitsem daha mantıklı olur. 😀😀 Yorumla meavii 4 ay Ez birçime de jsjhjs Yorumla Hikmetli1i 4 ay Efendim? Yorumla meavii 4 ay Off reels izlemiyor musun hiç Yorumla Hikmetli1i 4 ay Ona denk gelmemisim demekki Yorumla Hikmetli1i 4 ay Kürtçe bisey galiba Yorumla meavii 4 ay Evet evet ben açım gibi bişey herhal Yorumla Hikmetli1i 4 ay 3 yıldır van da çalışıyorum ama öğrenememiş. Yorumla meavii 4 ay Ayıp etmişsin ben internetten öğrenmişim hgjhhjs Yorumla Hikmetli1i 4 ay Sorma. Birde öğretmen olduğum halde. Benim çocuklar acıkınca bana söylemiyor demekki. Yorumla meavii 4 ay Ah yavrucaklar umarım liselilerdir Yorumla Hikmetli1i 4 ay Ortaokul Yorumla meavii 4 ay Neyse ilkokul değil sevineyim Yorumla Hikmetli1i 4 ay Türkçe öğrenmiş oluyorlar bana gelene kadar. Söylese de ben anlayim diye kurtce söylemezler Yorumla meavii 4 ay E tabi ki öyledir benimki şaka Yorumla Hikmetli1i 4 ay 😀 anladım canım. Alt kattakiler de bizim okulun bayan öğretmenleri bu arada. Yorumla meavii 4 ay Bide dövecek diyorsun eğitim kadın dövmez tanıdıgını Yorumla Hikmetli1i 4 ay Saat uygun değil. Bence kapıdan kovarlar zaten Yorumla meavii 4 ay Benim aklıma uyma zaten ksjajs Yorumla Hikmetli1i 4 ay Nedenmiş Yorumla meavii 4 ay Nedennn mii sence Yorumla Hikmetli1i 4 ay Ne biliyim. Aklına uyup şu içtim bisey olmadı Yorumla meavii 4 ay Bozuk saat misali günde 2 kez doğru gösterir kaksjja Yorumla Hikmetli1i 4 ay Yok bence gayet iyisin. 😀 Yorumla meavii 4 ay E bari Allah razı olsun Yorumla Hikmetli1i 4 ay Yakında olsan yemek bile yapardın. Eminim. 😀 Yorumla meavii 4 ay Abart yedirim mi bide Yorumla Hikmetli1i 4 ay Allah'm. Hayalimdeki kız. 😀😋 Yorumla meavii 4 ay 🫡🫡🫡 Yorumla Hikmetli1i 4 ay Kızmıyorsun değil mi? 😋 Yorumla meavii 4 ay O dil ne Yorumla Hikmetli1i 4 ay Bilmem. Öylesine Yorumla meavii 4 ay Yani peki jsjsjjs Yorumla Hikmetli1i 4 ay Sen ne anladın Yorumla meavii 4 ay Bişi anlamadım Yorumla Hikmetli1i 4 ay Güzel. Ama yinede bi daha yapmam. Kusura bakma Yorumla meavii 4 ay Yani öğretmen bey Yorumla Hikmetli1i 4 ay İsmim Hikmet Yorumla meavii 4 ay Olsun öğretmen bey jsjhs Yorumla Hikmetli1i 4 ay Peki öyle diyorsan öyle olsun. Yorumla meavii 4 ay Heh şöylee Yorumla Hikmetli1i 4 ay Ne oldu Yorumla meavii 4 ay Öyle olsun dedin ya ona diyom Yorumla Hikmetli1i 4 ay Onu anladım da. İtaat etmem hoşuna gitti galiba 😀 Yorumla meavii 4 ay Yok itaatı Allaha et ben kulum Yorumla Hikmetli1i 4 ay Dediğini kabul etmem diyelim. İtaat biraz sert oldu haklısın Yorumla meavii 4 ay E yani öğretmen bey ne öğretmeniz Yorumla Hikmetli1i 4 ay Fen bilgisi Yorumla meavii 4 ay Hmm iyi Yorumla Hikmetli1i 4 ay Sen okuyor musun Yorumla meavii 4 ay Evet laborant Yorumla Hikmetli1i 4 ay Oooo çok iyi. Hep isterdim öyle bi iş yapmayı Yorumla meavii 4 ay Benziyor fenle Yorumla Hikmetli1i 4 ay Eh. Eskisi kadar deney yok artık fende Yorumla meavii 4 ay Bilime de inanmıyorum doğrusu Yorumla Hikmetli1i 4 ay O neden Yorumla meavii 4 ay Saçma değil bilim dedikleri şey kuran yazılmış şeylerdi aslında Yorumla Hikmetli1i 4 ay Her şey kuranda olamaz ki Yorumla meavii 4 ay Bilmiyorum saçmalıyorum biliyorum ama inanmıyorum ksjsjjsj Yorumla Hikmetli1i 4 ay Canın sagolsun Yorumla meavii 4 ay Seninde öğretmen bey Yorumla Hikmetli1i 4 ay Teşekkür ederim. Laborant hanım Yorumla meavii 4 ay Kulağa hiç iyi gelmiyor Yorumla Hikmetli1i 4 ay Yooo iyi. Sence nasıl olmalı Yorumla meavii 4 ay Kaba gibi sanki laborant Yorumla Hikmetli1i 4 ay Ne diyelim Yorumla meavii 4 ay Mavi de Yorumla Hikmetli1i 4 ay Olur. Güzel isim. İsmin buysa tabi Yorumla meavii 4 ay İsmim mavi değil gözlerim mavi Yorumla Hikmetli1i 4 ay Demeee Yorumla meavii 4 ay Niye Yorumla Hikmetli1i 4 ay Mavi gözler kafamı karıştırıyor Yorumla meavii 4 ay Alla alla ne gibi Yorumla Hikmetli1i 4 ay Nazar var onlarda 😀 Yorumla meavii 4 ay Hiç sorma başa bela resmen gözümü kaçırıyorum konuşuken baktıkça sanki millet nazarı gönderiyor Yorumla Hikmetli1i 4 ay Benimde baktıkça bakasım geliyor mavi gözlere Yorumla meavii 4 ay Ama nazar etmeyin sonra ben uğraşıyorum jhjsdjh Yorumla Hikmetli1i 4 ay İnşallah etmem. Ama riskli. Yorumla meavii 4 ay Uğraştırma beni Yorumla Hikmetli1i 4 ay İyi tamam ya bakmam ben de Yorumla Hikmetli1i 4 ay Zaten bende şans olsa oooo. Yorumla meavii 4 ay Yarın mesai yok tabi öğretmen bey rahatsınız Yorumla Hikmetli1i 4 ay Uykun mu geldi Yorumla meavii 4 ay Yok uyumican ezanı bekliyorum Yorumla Hikmetli1i 4 ay Anladım Yorumla meavii 4 ay :). Yorumla
0beyzaa7 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 4 ay Kofteee 1 15 Yorumla Hikmetli1i 4 ay Kim yapacak Yorumla 0beyzaa7 4 ay Sen yapıcan Yorumla Hikmetli1i 4 ay Orası biraz sakat işte Yorumla 0beyzaa7 4 ay Aç kal o zaman Yorumla Hikmetli1i 4 ay Daha basit önerin yok yani Yorumla 0beyzaa7 4 ay Nesquik ye Yorumla Hikmetli1i 4 ay Sandviç en iyisi galiba Yorumla 0beyzaa7 4 ay sucuklu yumurta Yorumla Hikmetli1i 4 ay Bak bu da iyi fikir. Gece gece ağzım kokacak ama olsun 😀😀 Yorumla 0beyzaa7 4 ay SDÖSKAMSKDNDÖAKSJDLA Yorumla Hikmetli1i 4 ay Bazen bekarlık iyi oluyor. 😀😀 Yorumla 0beyzaa7 4 ay Yav git ye yemeğini Yorumla Hikmetli1i 4 ay Olur. Aciktiysan sende buyur Yorumla 0beyzaa7 4 ay Yok ben ac değilim Yorumla Hikmetli1i 4 ay Tamam. Sen bilirsin Yorumla
Aykutella Takip Et Xper 3 Yaş: 23 4 ay Cıvık yumurta. 1 5 Yorumla Hikmetli1i 4 ay O ne ya Yorumla Aykutella 4 ay Tavada kızartıyorsun ama sarısı cıvık kalıyor, nasıl deniyor bilmiyorum. Yorumla Hikmetli1i 4 ay Çiğ yani. Hiç sevmem Yorumla Aykutella 4 ay Neğğğ😱Dünyadaki en güzel şey. Yorumla Hikmetli1i 4 ay Pişmemiş hayvansal gıda yiyemiyorum maalesef. Tadını da hiç bilmiyorum bu yüzden. Belkide güzeldir Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu saatte yemek mi
Acıktım ama
Su içmelisin
Doyurur mu dersin.
Mideyi doldursun
Hahha keşke o kadar kolay olsa. Ne güzel olurdu.
Yaw bi iç
İçerim ama midem ağrırsa kavga ederiz 😀😀
İç iç sıkıntı yok
İçtim 2 bardak. Midemden lıkırtı sesi geliyor. 😀😀
Oyna oyna gelsin iyidir
Oynayamam ben. Halay çeksem olmaz mı.
Olur olur
😀😀 alt kattakiler düşünsün artık biraz da
Aynen be
Onlar da uyumadı gibi geliyor zaten. Bisey olmaz
Git asagı onlarla çe
Olmazz. Dayak yerim büyük ihtimal.
Yok be saçmalama
Hepsi kız. Bu saatte halay çekelim desem bence döverler. 😀😀
O muhtemel işte
Demiştim sana. Halay çekelim demektense. Acıktım diye gitsem daha mantıklı olur. 😀😀
Ez birçime de jsjhjs
Efendim?
Off reels izlemiyor musun hiç
Ona denk gelmemisim demekki
Kürtçe bisey galiba
Evet evet ben açım gibi bişey herhal
3 yıldır van da çalışıyorum ama öğrenememiş.
Ayıp etmişsin ben internetten öğrenmişim hgjhhjs
Sorma. Birde öğretmen olduğum halde. Benim çocuklar acıkınca bana söylemiyor demekki.
Ah yavrucaklar umarım liselilerdir
Ortaokul
Neyse ilkokul değil sevineyim
Türkçe öğrenmiş oluyorlar bana gelene kadar. Söylese de ben anlayim diye kurtce söylemezler
E tabi ki öyledir benimki şaka
😀 anladım canım. Alt kattakiler de bizim okulun bayan öğretmenleri bu arada.
Bide dövecek diyorsun eğitim kadın dövmez tanıdıgını
Saat uygun değil. Bence kapıdan kovarlar zaten
Benim aklıma uyma zaten ksjajs
Nedenmiş
Nedennn mii sence
Ne biliyim. Aklına uyup şu içtim bisey olmadı
Bozuk saat misali günde 2 kez doğru gösterir kaksjja
Yok bence gayet iyisin. 😀
E bari Allah razı olsun
Yakında olsan yemek bile yapardın. Eminim. 😀
Abart yedirim mi bide
Allah'm. Hayalimdeki kız. 😀😋
🫡🫡🫡
Kızmıyorsun değil mi? 😋
O dil ne
Bilmem. Öylesine
Yani peki jsjsjjs
Sen ne anladın
Bişi anlamadım
Güzel. Ama yinede bi daha yapmam. Kusura bakma
Yani öğretmen bey
İsmim Hikmet
Olsun öğretmen bey jsjhs
Peki öyle diyorsan öyle olsun.
Heh şöylee
Ne oldu
Öyle olsun dedin ya ona diyom
Onu anladım da. İtaat etmem hoşuna gitti galiba 😀
Yok itaatı Allaha et ben kulum
Dediğini kabul etmem diyelim. İtaat biraz sert oldu haklısın
E yani öğretmen bey ne öğretmeniz
Fen bilgisi
Hmm iyi
Sen okuyor musun
Evet laborant
Oooo çok iyi. Hep isterdim öyle bi iş yapmayı
Benziyor fenle
Eh. Eskisi kadar deney yok artık fende
Bilime de inanmıyorum doğrusu
O neden
Saçma değil bilim dedikleri şey kuran yazılmış şeylerdi aslında
Her şey kuranda olamaz ki
Bilmiyorum saçmalıyorum biliyorum ama inanmıyorum ksjsjjsj
Canın sagolsun
Seninde öğretmen bey
Teşekkür ederim. Laborant hanım
Kulağa hiç iyi gelmiyor
Yooo iyi. Sence nasıl olmalı
Kaba gibi sanki laborant
Ne diyelim
Mavi de
Olur. Güzel isim. İsmin buysa tabi
İsmim mavi değil gözlerim mavi
Demeee
Niye
Mavi gözler kafamı karıştırıyor
Alla alla ne gibi
Nazar var onlarda 😀
Hiç sorma başa bela resmen gözümü kaçırıyorum konuşuken baktıkça sanki millet nazarı gönderiyor
Benimde baktıkça bakasım geliyor mavi gözlere
Ama nazar etmeyin sonra ben uğraşıyorum jhjsdjh
İnşallah etmem. Ama riskli.
Uğraştırma beni
İyi tamam ya bakmam ben de
Zaten bende şans olsa oooo.
Yarın mesai yok tabi öğretmen bey rahatsınız
Uykun mu geldi
Yok uyumican ezanı bekliyorum
Anladım
:).
Kofteee
Kim yapacak
Sen yapıcan
Orası biraz sakat işte
Aç kal o zaman
Daha basit önerin yok yani
Nesquik ye
Sandviç en iyisi galiba
sucuklu yumurta
Bak bu da iyi fikir. Gece gece ağzım kokacak ama olsun 😀😀
SDÖSKAMSKDNDÖAKSJDLA
Bazen bekarlık iyi oluyor. 😀😀
Yav git ye yemeğini
Olur. Aciktiysan sende buyur
Yok ben ac değilim
Tamam. Sen bilirsin
Cıvık yumurta.
O ne ya
Tavada kızartıyorsun ama sarısı cıvık kalıyor, nasıl deniyor bilmiyorum.
Çiğ yani. Hiç sevmem
Neğğğ😱
Dünyadaki en güzel şey.
Pişmemiş hayvansal gıda yiyemiyorum maalesef. Tadını da hiç bilmiyorum bu yüzden. Belkide güzeldir