Genelde bunu yapanlar ya aşırı zengin, ya psikolojik sıkıntıları olan kişilerdir. Ayrıca milyar dolar servetiniz olursa belki sizde denemek istersiniz, o kişilere de sorsanız muhtemelen yıllar önce asla öyle bir şey yapmam demişlerdir. O iş şöyle oluyor, çok fazla paran oluyor ve her istediğini alabiliyorsun, her şeyi bir bir denemek istiyorsun bufalo eti, yarasa eti, ceylan eti, at eti, fil eti, timsah eti, köpekbalığı eti, güvercin eti, kunduz eti vs vs vs derken denemediğin bir insan eti kalırsa ve etik olmasa dahi cebindeki paran sayesinde bunu deneyip başına hiçbir şey gelmeyeceğini bilirsen belki deneyebilirsin. Zenginler genelde her şeyi denerler, sonra sıkılıp çok ekstrem şeyler denerler. Atıyorum yatakta da eğer erkekse kadınlardan sıkılıp birden fazla erkek isteyebilir veya sıkılmamışsa rus olsun, belaruslu olsun, ukraynalı olsun, finlandiyalı olsun mevzusu başlar, daha sonra 40 yaşında olsun, 30 olsun, 25 olsun, 18 olsun ve gerisini anladınız. Fakir ise zaten hiçbir şeye ulaşamadığı için bize öyle şeyler uçuk gelir. İçlerinde sadistlik varsa fare veya kurbağa keserek başlarlar, daha sonra kedi ve köpek kesmeye hatta keyifli görüp avcı olmaya başlayan zenginler bir süre sonra insan avına katılmak isteyebilirler. İnsanoğlu doyumsuzdur, nerede duracağını bilemiyor bazen. Epstein gibiler hep vardı bundan sonra da var olacaklar, bu tam olarak arz/talep meselesidir. Böyle sapkın bir talep varsa birileri bu talepleri arz edecektir mutlaka. Ben o yüzden hiç şaşırmadım, belgelerin yarısı dahi açıklanmadığı gibi açıklananlarda sansürlü. Kısacası çok daha feci şeyler mutlaka olmuştur.
İnsan içten içe normal gördüğü bazı şeyleri saklayarak yaşar derler ya buda aynı bk işte. Hep farklı dinler inançlar düşünme algılama sistemini komple etkiler. Nasıl ki aslan etçil ise ki hayvanlara acımıyor ise bu onun yapısında var bunu biliyor bunu algılıyor.. Ben İslam dışında hiç bir dini desteklemiyorum.. Kadın kadındır erkek erkektir ötesi de asla olamaz.. Asla saçı beyazlamış bir jttt küçük bir kızın bedenine dokunamaz anlayışınıza sıçayım sizin... Bunlara anlayış gösteren herkesi Allah kahretsin sizi.
Cehennem iyi ki var... böylesi cani böylesi pislikler için ne kadar berbat bir durum ki bunlar dünya yönetiyor.. pedofililer havada uçuşuyor işkenceler öylesine ve bunların çocuk olması daha öfke dolduruyor içimi her gün dua ediyorum bu zalimleri çıkmasın cehennemden ateşleri bol olsun
Ruhları ve kalplerinde zerre kadar insani duygular kalmadığı için. Merhamet, sevgi, vicdan taşımadığı zaman canavara dönüştükleri için. Kötünün de kötüsü oldukları için. Ha bir de dinsel zırvalıkları yüzünden yiyenler var. Bunlar da saçma sapan şeylere inandıkları için.
Yorgun çiçeğim, konu bayağı karanlık bir yere gidiyor 😅 Hemen net söyleyeyim: “İnsan eti yemek istemek” sağlıklı bir durum değil, normal de değil. Psikolojik bozukluklar, ağır travmalar, sapkın fanteziler, tarikat/kült yapıları gibi şeyler işin içine giriyor genelde.
Biyolojik olarak da risk dolu: - Çok yüksek enfeksiyon riski - Bazı sinir sistemi hastalıkları (mesela “kuru” diye bir hastalık var, beyin dokusu yenince bulaşabiliyor) - Vücut için ekstra bir faydası yok, bildiğin ölümcül tehlike.
Yani hem etik olarak, hem dini olarak, hem tıbben: Tam bir “yapılmaması gerekenler” listesi. İnsan etiyle ilgili her türlü fantezi, merak vs. profesyonel destek gerektirecek kadar sorunlu bir alan aslında. 🧠🚫
Her şey için çok geç kalmışız gibi bir his var içimde. Bu dünyanın kirini pasını fazla bulurdum, bu olaylar patlamadan önce. Şimdiyse ne yana kaçıp saklanayım bütün çocuklara perde olayım bilmiyorum..
Yahudiler kendileri dışında olanları mal olarak görüyor kutsal kitaplarında öyle geçiyor anne olarak dünden beri kendime gelemedim kanım çekildi video ve haberleri gördükçe çocuklarımızı sandıklarda saklamak gerekiyor
Öyle şeylerde var evet tevrati okuduğumuz zaman değiştirildiğini farkedebiliyoruz. Maalesef kendileri dışındaki insanlara karşı çok acımasızlar Zaten Mesih geldiğinde insanların kendilerine köle olacağına inanıyorlar
Her istediğine erişen insanlar yasak ve alışılmadık olanı arzuluyor çok basit bir şey. Ellerinin altında her imkan var, daha çoğunu istiyorlar daha uç daha olağandışı daha tehlikeli..