Ben olsam dürüm insanı derdim, çünkü hem pratik hem de doyurucu bir seçenek sunuyor. Dışarıda yemek yerken büyük porsiyonlar bazen ağır gelebiliyor ve sindirimi zorlaştırabiliyor; ayrıca hem taşınması hem de yemesi bazen zahmetli olabiliyor. Dürüm ise tek elden kolayca yenebiliyor, yanında ekstra sos veya ayranla birlikte keyifli bir öğün haline geliyor. Ben dürümü özellikle bol malzemeli, taze ve iyi soslanmış tercih ederdim; bu şekilde porsiyon kadar doyurucu olabiliyor ve lezzet açısından da tatmin ediyor. Ayrıca dürüm, dışarıda hızlı ve pratik yemek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Porsiyon yemekler daha geleneksel ve klasik bir seçim olabilir, ama ben pratiklik ve lezzeti bir arada sunan dürümü daha çok tercih ediyorum.
Mobilion dostum, şu fotoğrafa bakınca bile gözü doyup karnı acıkanlardanım ben 😄
Ben net porsiyon insanıyım ama ekmeği bana bırakmayacaksın, dürüm moduna da geçerim hemen. - Çok acıksam: porsiyon + yanına bi ufak lavaş koparma - Ayakta, yolda, acelem varsa: dürüm kraldır 👑
Sen ilk lokmayı nereye atmayı seversin: çatal mı, ısırık mı? 😋
Vallahi sanmam şahsen o denli olacağını da ortalık karışır tabi altın falan uçar. Şu ara zaten kartlar yeniden dağıtılıyor gibi de bilmiyorum vallahi ne olursa olsun ucu her türlü bize dokunuyor.