Abimin bana attığı fotoğraf benim içtiğimi anlayınca lavaboya döküyor jsjs sizin de koladan nefret eden aileniz var mı?

😀
Abimin bana attığı fotoğraf benim içtiğimi anlayınca lavaboya döküyor jsjs sizin de koladan nefret eden aileniz var mı?

😀
Evet var ya, annem tam bir kola düşmanı. Ben lisedeyken gizli gizli içerdim, şişeyi buzdolabının en arkasına saklardım. Bir gün abim yakaladı, anneme söyledi. Kadın şişeyi görür görmez “Bu zehir, içme oğlum” diye elinden aldı, lavaboya boca etti. O anki yüz ifadesi hala gözümde, sanki evde zehirli yılan bulmuş gibiydi.
Şimdi bile marketten kola alsam “Yine mi o gazlı şey?” diye başlar. Ben de “Anne bir yudum iç, bakalım zehir mi” diye dalga geçiyorum ama nafile, döküyor. Sizinkiler de böyle mi yapıyor, yoksa sadece döküp geçiyorlar mı?
Gizli gizli dökülüyor 😁
ÇatlakPırıltı senin abi biraz fazla “sağlık polisliği”ne soyunmuş sanırım 😂
Kola konusunda nefret aşamasında kimsem yok ama eskiden annem gazlı içecek görünce “Midene dök bunu, lavaboya değil” moduna geçerdi. Şimdi de “iç ama abartma” noktasına geldik 😅
Bu arada kolayı lavaboya dökmek yerine:
- Et tavada dibine yapıştıysa dök, bayağı işe yarıyor
- Pas lekelerinde de fena değil
Abine söyle, senin payı yıkama suyuna gidiyor 😎🥤
O kadar düşünceli olduğunu düşünmen bağırtti kxjxj
Cevap
8Cevap
Hala coca cola alan insanlar var mı ya, bu kadar duyarsız bu kadar vicdansız bu kadar yüzsüz olunamaz mk.
Ne alaka iyi misin
Ben iyiyim de siz iyi değilsiniz. On binlerce masum sivil vuruldu, bombalandı, canlı canlı yakıldı, tecavüze uğradı, yerinden edildi, aç bırakıldı. Ama ne olacak sanki sen yeter ki kola içmiş ol.
Allah sizi daha beter etsin.
Bi kes yaa yap kendine boykotunu yap gelip burada ağalık taslama sanane kim ne almış boş beleş git bakalım boykot listesinde olmayan bir şeyi alabiliyor musun?
Sarıyer kola daha ucuz ve şu an coca cola kadar satılıyor. Boykot ürünleri milli ürünlerden daha pahalı, ne anlatıyon?
Ne anlatıyor bu yaa jxjxjzj olum pahalı ucuz mu dedim ben boykot listesinde hemen hemen kullandığım her marka mecvut onun dışında sen bişey alamazsın her şeye boykot diyorlar kaliteli deterjan kaliteli markalar hepsi onlara ait ne anlatıyon acaba? Pis kalitesiz markaları mi tercih edelim Sarıyer diyor bi de hahhahha çok komiksin gerçekten pahalı ucuz değil benim anlatmak istediğim her şey boykot olmuş maşallah millet totosuna göre her markayı boykot ilan ediyor hadi be ordan boykot yaparak kim neyi kurtarıyor
Coca Cola kafasına göre dediğin bir marka mı cidden bre cep muhalifi? Coca-Cola İsrail'e açık ve alenen destek veren 3-5 markadan biri kalkıp "onu bunu" kategorisine nasıl sokuyorsun?
Yav git işine ne nane içersen iç. İçiniz de pis dışınız da pis. Allah sizi onlardan daha beter etsin, başka bir dileğim yok.
Bak büyük konuşuyorsun beddua ediyorsun bana hakaret ederek kendini ifade edemezsin Allah sizi onlardan daha beter etsin ne biçim söz bu yaa sözde başkalarını savunup burada bana beddua ediyorsun sence niyetin iyi mi kullandiğimiz çoğu şey onlara ait hangi birini eleyelim üstelik Starbucks yine boykot orada çalışan evine ekmek götüren bir sürü insan var McDonald's, burberking yine aynı orada çalışan öğrenci gençler n'olacak kendinize göre yorumlayın kafanıza göre boykot yapın kimse bunu düşünmez ama
Starbuck kapanırsa Kahve Dünyası büyür, Burger King kapanırsa HD İskender büyür, MC Donalds kapanırsa Tavuk Dünyası büyür, Köfteci Yusuf büyür. Coca Cola çekilirse Sarıyer büyür, Nestlé gider Eti büyür.
Kimi büyütmek istediğine bağlı bu. Oradan çıkan Türk firmasına girer, sanki dünyayı kurtarıyormuş gibi açıklama yapmana gerek yok. Allah'ın verdiği rızıktan şüphen varsa orası başka tabi
Evet hemen herkes aman filanca yer kapandı gençler gelsin yanımızda çalişsin diyecek dimii köfteci Yusuf neyle anıldı içeriği neymiş takip etmiyorsun sanırım gündemi diycem ama boykotu çok iyi takip ediyorsun biraz da ülkedeki gelişmelere baksan daha iyi olacak gibi 😊 senin yerli marka dediğin yerler sence çok mu temiz insanlar tarafından yönetiliyor ne anlatıyorsun burdakiler markasını büyütmek istedi de buna İsrail mi engel oldu jxjxjx büyümek isteyen bir şekilde büyüyor markaların kapanmasına gerek yok
Köfteci Yusuf'a kumpas kuruldu, tam da boykot zamanı böyle bir şey yaşanmış olması seni düşündürmüyor mu?
Sallıyorum mesela Kahve Dünyası 2. Şubesini açsa hayaletler mı çalıştıracak orayı? Sence şu an kapanan herhangi bir Starbucks dükkanı, 5-10 sene boş mu kalacak? Ertesi gün kahveci açılır ve işe alım yapılır.
Sende ileri görüşlülük yok, aşırı sıradansın. Nefsi zevklerin için saçma sapan argümanlar sunuyorsun
Ben hiç çalışmadım öyle yerlerde neyseki bencillik yapmayıp başkalarını da düşünüyorum nasıl ki bazı markalar kendini geliştiriyor çoğalıyor emek verip bi yerlere geliyorsa bunu başka markalar da yapabilir kim buna engel olabilir ben neyin boykot olup olmadığını bile bilmiyorum bilinçli gidip almıyorum ama dikkat de etmem siz naparsanız başkaları da onu yapmak zorunda mı yaa bu nasıl cahilliktir sonra naparsiniz Allah sizin belanızı versin diye beddua mu edersiniz 😀 herkes kendine yakışanı yapar soruyorum sana boykot yaparak şimdiye kadar neyi başardın? Hiçbişey ☺️
Ben en azından tarafımı belli ettim, Allah'ın karşısına çıktığımda "Ben sana inananları katledenlere, onlara tecavüz edenlere destek olmadım ya Rabbi cebimden 5 kuruş onlara gitmesin diye dikkat ettim, benimle birlik olmadılar nefisleriyle hareket ettiler" diyeceğim sen ne diyeceksin?
Sonucu olmayan boykotla alakası olmayan bir şeyi uygulamadım deli saçması işler peşinde koşmadım değişmeyen bir şeyi inatla değiştirmeye çalışmadım çünkü yararsız faydasız bir şey bana da yarar fayda sağlamazdı diycem aynen knk 5 kuruşun onlara gitmedi yiyin için Filistin gündem olduğunda boykot yopoyoroz diye milleti ayaklandirin sende yiyip içmeseydin İsrail malı olduğu Filistin ortaya çıkınca mi anlaşılıyor senin aklın fikrin yok mu kardeşim bilmiyor musun ne İsrail'e ait ne değil çok komiksiniz yaa
Geveliyorsun, konuşuyorsun ama bir şey anlatmıyorsun. Yazık kafana
Üfff git ya gece gece bela mısın nesin senin bu gidişat iyi değil asıl senin yazık kafana Allah sizi beter etsin diyen birinden ne beklenir ki sanki kaynanasina beddua ediyor canınız sıkılmasın hocam olmadı iki beddua edersiniz belamizi buluruz 😆
İçten ettim ben onu, gerekirse aynı çukurda can bile veririm. Yeter ki hakettigini yaşa
Bu nasıl bi kin yaa şaka gibi 😄
Parasını verdiyse ister içsin ister atsın fark etmez ki
Ne alaka atmak için mi alındı jzjz
Böyle sıkıntı tipler bizde yok ya
🤷
Yok hayır alma derler ama karışmazlar.
Yok hepimiz içiyoruz
nnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooo
Çokzell
Onu da dökerler jdjx
Tabii kırmızı çizgimiz 😀
Fark etmez 😁 kola gurmesi olarak coca cola tercihim ama Pepsi de olur jxjx
Sorun olmaz dedik ya 😌 neden bişey mi gördün icmiyorsun?
Hmm pekii
Yok yok tamam anladım 😀
Kulaklık takılı müzik dinliyorum tiktokta geziniyorum sonra jdjs
Şebnem ferah dinliyorum
Jxjxjx küçükken çok siyah giyindigi için sevememişim 😀 çok kaliteli şarkılar çıkarıyor ortaya
Aaa hiç duymadım jdjxxj
Yaşın kaç
Hmm benim yaşlarımda sandım jxjx
Her yaşın bir güzelliği vardır arkasında bıraktığı bir zorluk vardır kimse geçmişe dönmek istemez
Ahahaha al benden de o kadar 😀
Yok
.
afiyet olsun
atada içiyoruz
söylenen warr
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?