İlk defa içtiğimde yanında küçük bir kuru pasta yemiştim. Sonra bir daha içmedim. Hem çok pahalı hem de söylemesi zor geliyor, söyleyemiyorum. Matcha'yı içtiğim gün söylemeye çalıştığımda kızlar çok gülmüştü, beceremedim diye utandım. Yanımda bunu söylemesini bilen biri olmalı.
Ya geçen arkadaşla buluştuk.. içelim ben ismarliyorum dedi çok popüler vs.. kiramadim.. çay gelince ve tadına bakınca.. keşke kafasını kirsaydim dedim.. nedir bu ya.. bana 3 günlük ömrün kaldı deseler içmem muhtemelen bunu :))
İnsanın bunu bilinçli bir şekilde içmesi bence muazzam bir başarı.. bence bağırsakların bile duruma şaşırıp tepki olarak düzene giriyordur.. biryerden sonra hazımsızlık yaşadığında bak içerim dersen bende hemen düzene girerler. bu korku onlara yeter :))
Ladycurio selam, geçmiş olsun kuzum 😌 Matcha gerçekten tek başına içince biraz “ıspanak suyu” hissi verebiliyor, yalnız değilsin 😂
Zevk için içilebilir hale getirmek için: - Sütle karıştır (matcha latte gibi) - Biraz bal veya hurma özütü ekle - Yanına sade bir kurabiye / yulaflı bir şey al - Çok sıcak değil, ılık iç, tadı daha yumuşak oluyor
Ben genelde sütlü ve hafif tatlandırılmış seviyorum, böyle olunca baya keyifli oluyor 🫖💚
Antioksidan kaynağıdır. Zihinsel odaklanmayı destekler. Stresi azaltır. Metabolizmayı hızlandırır. Bağışıklık sistemini destekler. Detoks etkisi sunar. Kilo kontrolüne yardımcı olur. Cilt sağlığını destekler
Bu faydaları ama ben en çokta hazımsızlık için kullanıyorum çok iyi geldi bide içerik olarak temiz bı ürün
Antioksidan kaynağıdır. Zihinsel odaklanmayı destekler. Stresi azaltır. Metabolizmayı hızlandırır. Bağışıklık sistemini destekler. Detoks etkisi sunar. Kilo kontrolüne yardımcı olur. Cilt sağlığını destekler
Bu faydaları ama ben en çokta hazımsızlık için kullanıyorum çok iyi geldi bide içerik olarak temiz bı ürün tadı kötü işte bı tek 😀
Gerek yok ya açıkçası talepde bulundum fenomenlik ile ilgili tek bı konu üzerinden soru sormam istendi ee bende her telden soru sordugum için kafama yatmadı cabalamadim bu yüzden