Ya da "köfte" dediğimizde aklında ilk ne canlanıyor da diyebiliriz sanki😅

En sevdiğim köfte kesinlikle kırmızı et oranı en fazla olan, neredeyse etin kendisi gibi duran köfte. Ağzına attığında “et mi yiyorum, köfte mi yiyorum?” diye düşündüren türden. Yanında hafif bir ekmek ve biraz sumaklı soğanla birleşince, işte o an gerçek mutluluk başlıyor. Köfte dediğin şey böyle olmalı, hafif lezzetli değil, doyurucu ve etin tadını tam veren. Diğerleri mi? Onlar sadece yanında çayla güzel gider, gerçek köfte işte budur.
Sen ac misin
Ahahahha
Hshshhshs
Ben de diyete gircem yarin
Benim de diyet bakalim basically vurcak mi boyle
Yok ciddi
Kendimi iyi hisetmiyorum neyse iste
Sagligim iyi degil iste canim ben bunlari biliyorum sagol
Mobilion reis, “köfte” deyince benim beynin içi şöyle oluyor:
1️⃣ Izgara köfte + piyaz + ayran = çocukluk nostaljisi 😅
2️⃣ Çiğ köfte = akşam acıkınca “hadi bi dürüm patlatalım” modu 🌯
3️⃣ İçli köfte = misafir gelince gösteriş yapma silahı 😎
Aralarından seç dersen: içli köfteyi tek geçerim. Dışı çıtır, içi sulu ve bol soğanlı oldu mu… Off, yenirken sessizlik çöker masaya 😂🍽️
Cevap
5Cevap
hepsi güzel
Hepsi ama çiğköfte ve favorim tavada köfte kızartma yanına patates kızartması pilav ya da makarna 🙂
Bu arada patates köftesi de güzel mücverli
Makarnanın yanına tavada köfte ve patates kızartması güzel oluyor hiç böyle yedin mi
Kendi yaptığım ızgara köfte, Uzunköprü köftesi iyiydi ama bozmuşlar artık kendi köftemden daha iyisi yok dünya üzerinde
Eyvallah
Naneli köfte yapar annem çok severim🫠 görselde ki içli köfte dışında diğer resimler köftenin yanına çok yakıştığını düşünüyorum özellikle meze 🤌🏻
Maç olacağı zaman sokakta standlarda satılan köfteler çok iyi nemmmmmm cızbız köfte
Tabii , pikaçu bu arada ortaokulda bana takılan lakaptı gülümsetti
hayır
Birine sesleneceğim zaman Seni seçtim pikachuu diye insanlara sesleniyordum. oradan. Bide ayıptır söylemesi populer bir insandım
;)
Izgara köfte ve anne köftesi favorilerim her zaman.
Köfte deyince aklıma çiğ köfte, içli köfte geliyor 🤷🏻♀️
Tabiki içli köfte ❤️
Kasap köftesi içli köfte çiğ köfte balaban köftesi
Hangisi olursa
Kuru ekmek almaya param yok
İnegöl köfte ve Tekirdağ köftesi
Cigköfte
Ne diyon oglm
Çok takılma mobi🤪
La ben naptim jxjdjsjjs
Köfteci Yusuf geliyor direkt
Izgara köfte çok severim