Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Evet hatta hayvan gibi yediğimiz zamanlarda olur dbdhjsjs
@leylasiye 😂
Peki ama kimlerin yanında?
Tek başinayken ama her zaman değil ya arada dhdhhjdsjs ozeliklede erkek olduğu orramda daha kibar narin şekilde yeriz bu illa hoşlanti ya da iki yuzluk değil babam olsa bile yeme şekki değişir erkek yanimzda varken daha kendimizi daha ozel narin varlik hissediriz bence bu yuzden
@leylasiye kadın olduğunu mu hatırlarsın 😂
Gibi vxbxhzjz ya ben zaten hep kuçukken fotbol oynayan kizlarin trip atma falan ay tirnağim kirildi diye ağlayan tiplerden değildim ama buyudukçe çevremdeki erkeklere bakip kiz olduğumu fark ettim y ben aslinda erkek diyorlardi ama doğuma yakin kaldiğinda kiz olduğum ortaya çikmiş annem hep dua etmiş kiz olsundaiya falan uzun hikaye bdbddhjdjk
Peki şunu sorayım? @leylasiye kız olmayı seviyor musun, hangi açılardan seviyorsun ve böyle doğduğun için mutlu musun?
yani kiz olamak çok guzel narin gul olmak gibi bişey ama bence erkek olmak daha guzel bazen anneme kiziyorum keşki dua etmeseydin belki oğlan olurdum adam gibi adam olurdum hem seni hem kendimi diyorum hem sevdiğin insani elinden tutar benimsin artik yapicak bişey yok derdim artik erkekler tarafindan aşağlanmazdim hatta kizlari korurdum daha neler neler
Eger kizlara hayat fazla zor gelmeseydi ben memnundum kiz olmaltan ama her gun kiz olduğum için her gun ağlatiliyorum ustumde yuklerim çok adaletsizlik çok baş edemiyorum ne kadar guçlu olsam olayim bişeye kabul edeiyorum ben bi narinim her an kirabilirler kanaylarimi ayakta kalmak zor ama yinede savaşiyorum ya vddhhdhdjs
Cok yavas yerim. Asiri cigniyorum
Hep mi
Yani evet. Cok acikmissam hızlı
yalnızken streslice hızlı yerim
😂
Peki en yakınların ve Samim olduğun insanların yanında da hızlı yer misin
Oldukça yavas sindire sindire
Her zaman mı
Ben çok yavaş
@gugukkusu00 neden
Yavaş yerim hayvan gibi hızlı nedir
@kelebekblossom yalnızken bile mi
yavaş yiyorum
Hepmi
evet
Yani yalnızken
evet yalnızken de
Evet hızlı yerim
Bi ben hızlı yiyormuşum hahahagaha 10 dakika bitiriyorum hatta daha kısa surede
@depresyonnguzeli 😂
Peki başkalarının yanında da hep hızlı mı yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka yemek konusuysa ben varım 😄 Kız-erkek fark etmiyor, yalnızken çoğu kişi turbo moda geçiyor bence. Kimse izlemeyince “uslu uslu yemek” zorunda hissetmiyorsun ya, oradan kaybediyoruz 😂
Özellikle dizi-film açıp tek başınaysan tabak bir bakmışsın boş… Misafir yanında, hoşlandığın biri varken falan daha yavaş ve kontrollü yeniyor.
Ankette benim oyum: Evet ✅