Yeme & İçme Türk kahvesi sevmeyen var mı? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler4 ay Yaşasın Türk kahvesi Türk kahvesi sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
BirAşçııHanım Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. MerhabaVarsada uzaylıdır 1 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmem diyemem ama illaki olsun da demem. Yani olsa da olur olmasa da. 1 6 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Sen Kahve yapan el seçmemişsin Üstat Yorumla s Gözleme2002 4 ay Yap o zaman zalım Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Müptelası olursun Yorumla s Gözleme2002 4 ay Ahahah. Neden ellerinden çok mu tatlı oluyor 🤣 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Keyifli olur Yorumla s Gözleme2002 4 ay Peki 😊✌️👏 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Varmış öyle diyolar, ben Türk kahvesine âşığımm❤️🤭 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Türk kahvesi değil de dibek kahve sevmiyorum ya niye böyle bi kahve var mesela 1 0 Yorumla
HugiNN Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 506 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum filtre ya da espresso 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Sosyetee Yorumla HugiNN 4 ay Yok onka alakası yok türk kahvesi mideme dokunuyor bende çözemedim bu olayı filtre granül espresso falan içeyim sorun yok ama türk kahvesi içince bı garip ediyor midemi ihtiyarlık böyle bir şey olsa gerek Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 4 ay Ben delisiyim yaaa 1 8 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Al benden de o kadar canım.Evdeki zalıma sırf ben seviyorum diye her gün bir sürü kahve içiriyorum :D Yorumla Neşelivefütursuz 4 ay ;))) Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Kötülük devrede bende yine :D Yorumla Neşelivefütursuz 4 ay beli belli ;)) Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Sana günde 5 fincan benden Yorumla Neşelivefütursuz 4 ay valla hiç yok demem Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay İşte ruh ikizim Yorumla Neşelivefütursuz 4 ay bencede canım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 4 ay Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bence denedikce alışıyorsun 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Türk kahvesi sevmeyenler kapatılsın 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 830 cevap paylaştı. Bayılmam ama sevmiyor değilim 1 0 Yorumla
GAYGünlükIeri Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Vardır illa ki ama çok güzel bir şey bence 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 4 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlla sevmeyen vardır 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Bayılırım 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Yapayım Cano bol köpüklü Yorumla
ggwpizipizi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 4 ay Sevmeyen de ne bileyim 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 4 ay Ağzına sağlık, devam ettirmediğini ben buradan devam ettirdiim Yorumla
Aynen_Haklısın Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 644 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. ben 🖐🏻🖐🏻 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 4 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Severiz. 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Yaparsan içerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merhaba
Varsada uzaylıdır
Sevmem diyemem ama illaki olsun da demem. Yani olsa da olur olmasa da.
Sen Kahve yapan el seçmemişsin Üstat
Yap o zaman zalım
Müptelası olursun
Ahahah. Neden ellerinden çok mu tatlı oluyor 🤣
Keyifli olur
Peki 😊✌️👏
Varmış öyle diyolar, ben Türk kahvesine âşığımm❤️🤭
Türk kahvesi değil de dibek kahve sevmiyorum ya niye böyle bi kahve var mesela
Ben sevmiyorum filtre ya da espresso
Sosyetee
Yok onka alakası yok türk kahvesi mideme dokunuyor bende çözemedim bu olayı filtre granül espresso falan içeyim sorun yok ama türk kahvesi içince bı garip ediyor midemi ihtiyarlık böyle bir şey olsa gerek
Ben delisiyim yaaa
Al benden de o kadar canım.
Evdeki zalıma sırf ben seviyorum diye her gün bir sürü kahve içiriyorum :D
;)))
Kötülük devrede bende yine :D
beli belli ;))
Sana günde 5 fincan benden
valla hiç yok demem
İşte ruh ikizim
bencede canım
Hayır, ben seviyorum. Sadesi güzel oluyor.
Bence denedikce alışıyorsun
Türk kahvesi sevmeyenler kapatılsın
Bayılmam ama sevmiyor değilim
Vardır illa ki ama çok güzel bir şey bence
İlla sevmeyen vardır
Telvesi cok kotu
Bayılırım
Yapayım Cano bol köpüklü
Sevmeyen de ne bileyim
Ağzına sağlık, devam ettirmediğini ben buradan devam ettirdiim
Sevmiyorum
Severim
Var.
bayılırımm hata yapim bare
Ben severim
Severim
Türk kahvesi sevmeyen insan şey insandır..
ben 🖐🏻🖐🏻
Evet ben
Severiz.
Ben sevmem bir şeye benzemiyor
Yaparsan içerim
Yoktur.
Ben sevmiyorum
Var ben