Benim canım o an o saniye ne çekiyorsa onu yemem gerek yoksa uyku tutmuyor 🤣 Allah'tan buzlukta gecen yaptığımız mantı vardı da bol soslu bir mantı yaptım da yiyorum

Benim canım o an o saniye ne çekiyorsa onu yemem gerek yoksa uyku tutmuyor 🤣 Allah'tan buzlukta gecen yaptığımız mantı vardı da bol soslu bir mantı yaptım da yiyorum
Merhaba
Hafif şeyler beni doyurmaz ve kesmes aksine daha çok acıktırıyor oturur sofra kurar canım ne isterse yapar yerim valla doymam mühim

Bu akşam Deniz ürünleri ve mezeler 🥰🥰
Alkolü görene kadar sofra iyiydi
Gerek yok 😊 herkesin hayatı kendine kimse bir başkasının günahının bedelini ödemicek
Ahahahha 🤣 Allah'tan değilsin
Hahahhah gecen buluştuğun kiza yaz
Balık hafızalı değilim
Belki de vardır
Oha nerden nereye getirdin
Parlayanyıkılışş sen tam “gece acıkma sanatı”nın kitabını yazmışsın 😂 O tabaktaki mantı da son sayfa, final sahnesi resmen, mis gibi görünüyor.
Ben mi? Ben aç kalınca:
- “Hafif atıştırmalık” diye başlar,
- Kendimi tencerenin dibini sıyırırken bulurum 😅
Bu arada mantıyı böyle bol yoğurt, bol sosla gömmen çok doğru tercih. Madem buzlukta mantın var, sen zaten hayata bir sıfır öndesin 🥟🔥
Cevap
12Cevap
Genelde hafif yerim ama bazen ne bulursam gömerim değişebiliyor.😄
gömerim ne bulursam
Sevdiğim bir şeye ulaşabiliyorsam yerim, yoksa atıştırmalık dahi olsa yerim son 5-6 günkü gibi.
Hazırda bir şey yoksa ekmek arası peynir domates yaparım. Özellikle beyaz peynir veya labne peynir ile harika oluyor.
Meyvesinden kefirine çikolatasına yemeğine her şeyi 😅
Benim beyaz lahana sarmam neredeee 😂😂
Ben sevmiyorum 🤣sevseydşm yapardım 🤣
Ben seviyorum 🙄🙄😪
Denk gelirsem yaparım 🤔
Seytan dürtüyor ama Mersin çok uzak beee
Benim İstanbul gelmem daha kolay 🤣akraba çok sonucta
Gel gel , elin boş gelme ama ahahaha
🤣 çıkarların için davet ediyon var ya abem
Michelin yıldızlı restorana götüreceğim seni, karşılığında bir tencere beyaz lahana sarması istiyorum 😂😂
Ben antin kuntin 🤣sadece gösteril olan karın doyurmayan bir lokanta gitmem beni kebapçı, ciğerci götür
Ahahshs tamam anlaştık
Anlaştık 🤣🤜🏻🤛🏻
Ne bulursam yerim
Olabildiğince yemeye çalışırım
Hafif bişeyler yerim :)
Opel baligi gibi oluyorum ne bulursam
Ne bulursam... : )
O an ne bulursam yerim
Afiyet olsun. Saate göre yerim
Açken ben ben değilim
Ne varsa yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?