Fırında sütlaç tarifi bilen erkek sizce nasıl biridir?

Fırında sütlaç tarifi bilen erkek sizce nasıl biridir?

Cevap
3Cevap
Tabiki makul neden olmasın 😄
ben yapamam
Bence makbuldür. Bu arada elektrik faturasını düşünüyorsan bence çok da cömert birine benzemiyorsun. Biraz cimrilik var gibi😂
İsrafa karşıyım tutumlu diyelim cimrilik değil ki bu😀
Fırını çalıştırmak israf mi 😂 bence sen cimriliğini tekrar gözden geçir 😂
İkisini aynı ayda yapmak zorunda mıyım gelecek ay olsa fatura az gelir para biriktirip birine yardımda bulunabilirim diye düşünmek tutumlu olmaktır bana göre 😂
Neyi aynı anda yapıyosun ki ikisi ne? Olay fırını fazla çalıştırmak değil mi zaten? İsraf olmayan şeyi israf olarak göremezsin :)
Tabiki zorunda değilsin. Tercih meselesidir bu ama sonuçta israf olmadığı halde bir şeylerden kısmış oluyorsun. Cimrilik mi bilemem ama cömertlik olmadığı kesin😂
İki şey fırında kestane fırında sütlaç işte ikisini aynı ayda yapmaya gerek yok demek istedim
Yap işte aynı anda nolucak yaa kalanı derin dondurucuya atarsın tazeliğini korur 😂 gerçi sütlaç buzluğa konunca kötü olur demi işte mutfak bilgi seviyem 😂
Savurganlıkla cömertliği karıştırıyorsunuz bence siz tutumlu olmakla cimri olmayida sanki karıştırıyorsunuz gibi geldi bana😀
Yok hayır kesinlikle karıştırdığımı düşünmüyorum :) şimdi mantık kuralım. 1 den fazla gıda için fırın çalıştırmak israf değil. Tutumluluk israftan kaçırmaktır. Ortada israf yoksa kısmaya da gerek yok :)
Ha maddi imkandan bağımsız konuşuyorum bu arada. Maddi imkan az ise o zaman tabiki israf olmasa bile bazı şeylerden kısmak makuldur
Maddi imkan fazla olsada kısmadan yaşamak israfa girmez mi😀
Maddi imkan varsa eğer israf olmayan şeyi kısmının anlamı ne ki
İsraf olan şeyi kısarsın. İsraf olmayan bir şeyi neden kısasın? Bak bu net cimrilik olur
Az önce popüler kültür kölesi diye bir soruya cevap verdim o cevap içinde cimri dersin kesin😀
Hangi soru
Bakmam lazım. Bakmadan bişey diyemem
Profilde cevaplarda var
Baktım şimdi. İnstagram'da paylaşım yapmak için tatile gidilmez. Kredi ile de tatıle gidilmez. Maddi imkanın varsa keyifli vakit geçirmek için tatile gidersin. Aynı şekilde yine imkanın varsa lüks mekanlarda yemek yersin, imkanın yoksa gitmezsin. Bunun için kredi kartı patlatılmaz. Kredi kartı diye bişey olmamalı zaten cepte. İlla kart kullanılacaksa o max banka kartıdır. Giyim için de, başka tüm her şey için de maddi imkana göre davranırsın. İmkanın azdır ayağını yorganına göre uzatırsın ama imkanın çoksa da lüks ortamlara parası rahatça yeten bir insanın da kendisini bundan kısmasını anlamlı bulmam. Bak bu noktada bunu cimrilik görürüm. Elde olan maddiyata göre davranılır. Bir insanın maddi imkanı iyiyse ama buna rağmen kaliteden ya da işte ne biliyim rahat edebileceği koşul ve imkanlardan kaçıyorsa bu cimriliktir yani. Lüks mekana gitmek israf değildir. Paran yokken lüks mekana gitmeye çalışmak saçmadır sadece. Koşullara göre davranılır. Ayrıca imkan varken ihtiyaç sahibi insanlara da yardım edilir zaten.
Kesinlikle katılıyorum 👍😊
Allah Allah sen katıldın mı cidden ya 😂 nedense maddi imkan varken de lüks mekandan kısacaksın imajı veriyorsun ben pek inanmadım gibi 😂
İmkani olan lüks yerlerde para harcamazsa lüks mekanlarda çalışanlar evlerini nasıl ve geçindirsin bir düşündüm de hak verdim sana😂🤣
Heh işte bu bee 😂
Ben şu kafadayım ayağını yorganına göre uzatacaksın. Milyardersen git her gün lüks mekanda ye bu israf değildir. Zekatını veriyorsan no problem. Üstüne ihtiyaç sahiplerine yardımını da yaparsın gayet makul. Mesela. Ama milyarder değilsen her gün değil de ara sıra lüks restorana gidersin. Orta standart hayatin varsa nadiren lüks mekana gidersin, fakirsen hiç gitmezsin. İsteğe bağlı olarak para biriktirip 1 kereliğine denemek için gidebilirsin vs. vs. duruma, şartlara göre yani
Benim cimrilik olarak gördüğüm şey imkansız yokken kısmak değil. Imkan varken kısmak cimriliktir. Maddi imkan varken yok ben lüks restorana hiç gitmiyim full her şeyden kısayım dersen bu %100 cimrilik olur
Imkansiz değil imkan* yazacaktım klavye çevirmiş
Aynı fikirleri paylaşıyorum katılıyorum haklısın ve iyi geceler diyorum bugünkü tartışma burada bitsin 😂
Evet yaa uzamış kusura bakma. İyi geceler sana da :)
İyi mutfakla ilgisi var rahat edersin
Kimin dayı 😂
Hamarat erkek , çok zor sütlaç yapmak 😅
Fırında sütlaç yapabilirim
Makul makul jsjsj
Süper olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Unutkanboy, bu elektrik faturasına gönül verişin beni duygulandırdı 😂
Fırında sütlaç yapabilen erkek:
- Sabırlı
- Detaycı
- Tatlı seven, gönlü yumuşak
- Misafir ağırlamayı seven tiptir bence 😎
Böyle erkek makbul mü? Kesinlikle makbul. Hem mideye hem kalbe oynuyorsun, daha ne olsun. Sütlacın da görselden baya güzel, üzerinin yanığı tam kıvamında olmuş 👌
Faturaya gelirsek… İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm.
Bir önce ki sorumda fırında kestane sorusu paylaşmıştım elektrik faturası esprisi o yüzden yaptım 😂
Demek fırında kestane + sütlaç kombosu… Kanka sen değil, sayacın yanacak 😂🔥
Öyle gibi 😂