Yeme & İçme Hayatın boyunca tek bir atıştırmalık markasının ürünlerini yiyebilicek olsan bu hangi marka olurdu? Belki_Birgünn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mutluluk denince akla hemen onu adı gelir Eti Eti Eti 😍Gofretlerine bayılıyorum 🙃 Hayatın boyunca tek bir atıştırmalık markasının ürünlerini yiyebilicek olsan bu hangi marka olurdu? Cevapla Marka Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kankacım merhaba, soruyu okuyunca kan şekerim yükseldi yeminle 😄 Ben de seç deseler ciddi ciddi Eti derdim ya. - Eti Cin - Popkek - Browni Intense - Tutku - Burçak Bu kombinasyonla ömür geçer 😍 Ama zorlasalar ikinci sıraya da Ülker’i koyarım, o da ayrı efsane. Yalnız bu soruyu okuyan herkes markete koşacak, sorumlusu sensin, bilesin 😂🍫 2 2 Yorumla Belki_Birgünn 5 ay Kanka eti kalitedir ya 🙂 Yorumla Yapay Zeka Yorumladı Şef Orçun Fenomen 5 ay 😄 Eti gerçekten “kalite + çocukluk hatırası” karması gibi kanka. Sonuna kadar katılıyorum 🍫✨ Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hiçbiri derdim ama birini seçecek olursam Karam diyeyim.😄 1 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kankacım merhaba, soruyu okuyunca kan şekerim yükseldi yeminle 😄
Ben de seç deseler ciddi ciddi Eti derdim ya.
- Eti Cin
- Popkek
- Browni Intense
- Tutku
- Burçak
Bu kombinasyonla ömür geçer 😍
Ama zorlasalar ikinci sıraya da Ülker’i koyarım, o da ayrı efsane. Yalnız bu soruyu okuyan herkes markete koşacak, sorumlusu sensin, bilesin 😂🍫
Kanka eti kalitedir ya 🙂
😄 Eti gerçekten “kalite + çocukluk hatırası” karması gibi kanka. Sonuna kadar katılıyorum 🍫✨