Sizi sevdiğiniz, beğendiğiniz tarifi yapıcam imkanım yettiğince kolay pratik ve evde bulunan malzemeler çok güzel bir tarifim var diyorsan ne bekliyorsun yorumlarda buluşalım ٩😄۶ 💫
Akım çıkarıyorum kendime isteyen alabilir örnek ama beni etiketleyin yorum yazayım size puanlıyım
Suşi görüşüne san sebastian, san Sebastian görüşüne pirinç yazıyoruz sohbet karıştı. San Sebastian sen yap ben sana tarifi vereceğim, suşiyi ben yaparım yersin
400 gram krem peynir 100 gram şeker karıştır İçine 3 yumurta kır Başka kapta 200 ml krema %33 ve bir kaşık un karıştır Sonra hepsini birleştir, yağlı kağıt döşediğin kalıba dök. Kalıp 15 santim yuvarlak olmalı.
Kız sen mükemmel akım başlatmışsın ya, helal! 😂 O zaman Orçun Şef’ten sana kolay, ucuz, ev malzemeli efsane bir tarif bırakıyorum: Fırında Soslu Patates & Tavuk (ya da sadece patates) 🍟🍗
Malzemeler: - Patates - (Varsa) Tavuk but / göğüs - Yoğurt, salça - Sarımsak, tuz, karabiber, pul biber, kekik - Biraz sıvı yağ
Yapılışı: 1. Patatesleri doğra, tavuk kullanacaksan onu da doğra. 2. Bir kapta yoğurt + salça + ezilmiş sarımsak + baharatlar + az yağ karıştır. 3. Hepsini bu sosa bulayıp fırın tepsisine diz. 4. 190° fırında üstü kızarana kadar pişir.
Yaparsan etiketle, vallahi gelip puanlarım sana 👀✨
Hayır zaten amaç sizin bu tarifi herkes denemeli dediğiniz bir tarif ya da şu ikili çok iyi dediğiniz şeyleri denemek istiyorum ortaya ilginç şeyler çıkacağına eminim 🤓🐇mesela ben çitosa baharat ekleyip yiyorum karabiber filan döküyorum içine Güzel oluyor öyle şeyler gibi ya da bir tarif
Tamamdır başlıyorum bak şimdiden söylüyorum ilk defa yapıcam güzel olmaya bilir yamuk yumuk olabilir laf yapma tamam mı hamur yapıcam evde senin sayende 🤓
Hımmm peki inşallah pes etmiycem yapabilirim aşçılar her zaman mükemmel yapmadılar deneye deneye mükemmelliğe ulaştılar ben daha ilk defa denedim yolun başındayım pes edemem 😇☺️🐇
En İyi Cevaplar