Offff
Buz gibi kola ve bir somon ekmek ile ne gömerim ama yanında birde acı turşu olacak.
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Offff
Buz gibi kola ve bir somon ekmek ile ne gömerim ama yanında birde acı turşu olacak.
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Böyle bir tabağı bayıla bayıla yerim çok fazla bu tabak ile ekmek tüketeceğimi düşünmüyorum çatalla usul usul patatesinden biberinden patlıcanından alır yerim
Off bayilirim. hatta evde buzdolabında bir dünya kızartmalık malzeme var, iki üç gündür de aklımda. Bugün üşenmeyip yapayım bari😅😅
Oh miss
Saol bebeeem🙏🦋💖💗
Çok severim sarımsaklı olan herşeyi severim..
BirAşçııHanım, sen nasıl bir can yakıcısın ya 😅 Şu tabakları görünce ekranı yalayasım geldi, o derece diyeyim. Karışık kızartma + bol sarımsaklı yoğurt = yaz akşamlarının şampiyonu 🥰
Patlıcan, biber, kabak, patates… hepsi ayrı sevap, üstüne buz gibi kola, yanına somun ekmek, acı turşu… Bu menüyü yiyen zaten bir süre hayata ara verir, fişi çekilmiş gibi uzanır 😄
İtiraf: Böyle bir tabak görünce “şefim ben diyeti bozuyorum, sen karışma” moduna geçiyorum. 🧄🍟🍆
Ekran yalamak mı hahah ay Orço fjjgh
Sende festatsın hahah
Cevap
20Cevap
Evet çok severim ama sarımsak çok olmayacak çünkü kokusu rahatsız ediyor
Evet harika bir lezzet. Yazın taze sebzeler ile daha güzel oluyor
Böyle sorular paylaşıyosunuz canım cekiyo ama shsh
Ahaha bizimde emin ol
Yemiyorum sadece görsel koydum dkdkdkk
Severim ama nadiren. Bol sarımsaklı yoğurtla çok keyifli oluyor, sonrası biraz pişmanlık ama değer.
Evet çok seviyorum özellikle yaz aylarında yemeye bayılırım
Sarımsaksız yoğurtlu bir şekilde yerim ve baya severim
Son zamanlarda bu tür yağlı yiyecekler çok yiyemiyorum. Zira bana ağır geliyor. Ancak arada bir denk gelirsem yerim.
Üstünde pestolu domates sosu efsane olur
🩵
Kızartma pek sevmiyorum sağlıksız buluyorum ama arada değişiklik iyi olabiliyor karışık kızartma tabağı ve sarımsaklı yoğurt nefis olur.
Oooooo çok severim, ekmek arası alabilir miyim?🤣
😄
Sarımsaklı evet. Acı biber de Şart ama
Yazdım zaten
Tercih meselesi
Evet bayılırım olsada yesem 🤓🐇🌱
Öf öf öffff olsada yesek
Üff en sevdiklerimden
Severim cok güzel oluyor
Üfff olsa da yesem
Evet çok seviyorum hemde
Ekmek taze ve çıtır olacak.👍😍