Yeme & İçme Birisi ile kaç defa çay veya kahve içmek için buluştunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Birisi ile kaç defa çay veya kahve içmek için buluştunuz 🤔#KahveKeyifBen bu cuma ilk defa birisi ile içicem 🥰 Birisi ile kaç defa çay veya kahve içmek için buluştunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bravehrart Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kimseyle çay veya kahve içmedim, tek takılıyorum 1 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 5 ay Ben buluşmalara girmiyorum çünkü sosyal medyam yok ve haliyle kimseyle tanismiyorum 2 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok fazla :D herkesle kahve çay içiyoruz 1 16 Yorumla GerçekAşk112 5 ay Benimle içmedin hajajaja Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 yaw seninle nşye içiyim 🤦🏼♀️ arkadaş aile komşu hdjf sana kahve yapayım kahve içmeye gidelim gel bana kahve içelim en sık kullandığımız cümleler. Yorumla GerçekAşk112 5 ay Heeee sorry şaka yapmıştım ama tepki verdin 😅 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 yüksek bir tepki vermedim 🤦🏼♀️ Yorumla GerçekAşk112 5 ay Evet doğru olsun white choclate mocha ısmarlim barışalım 😅 işin şakası takılıyordum aana Yorumla GerçekAşk112 5 ay Sana Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 ice latte içerim anlaştık 🤝 Yorumla GerçekAşk112 5 ay Peki ne zaman içicez 🥹😅 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 yarın sabah gel al 😁 Yorumla GerçekAşk112 5 ay Olmaz işe gidiyorum ya hafta sonu olsun 🥹 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 tamam cumartesi sabah alırsın 🤦🏼♀️ Yorumla GerçekAşk112 5 ay Olur da ben adım attım sen daha kabul etmedin 🥲 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 ne adımı Yorumla GerçekAşk112 5 ay Eee kabul etmedin istek atmadın filan 😅 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay @GerçekAşk112 çünkü dalga geçiyorum :D Soran bizi pataklayacak 🤦🏼♀️Sorry soran Yorumla GerçekAşk112 5 ay 😅😅😅 aşk olsun kadınlar kapatılsın 🥹 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır buluşmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseyle çay veya kahve içmedim, tek takılıyorum
Ben buluşmalara girmiyorum çünkü sosyal medyam yok ve haliyle kimseyle tanismiyorum
Çok fazla :D herkesle kahve çay içiyoruz
Benimle içmedin hajajaja
@GerçekAşk112 yaw seninle nşye içiyim 🤦🏼♀️ arkadaş aile komşu hdjf sana kahve yapayım kahve içmeye gidelim gel bana kahve içelim en sık kullandığımız cümleler.
Heeee sorry şaka yapmıştım ama tepki verdin 😅
@GerçekAşk112 yüksek bir tepki vermedim 🤦🏼♀️
Evet doğru olsun white choclate mocha ısmarlim barışalım 😅 işin şakası takılıyordum aana
Sana
@GerçekAşk112 ice latte içerim anlaştık 🤝
Peki ne zaman içicez 🥹😅
@GerçekAşk112 yarın sabah gel al 😁
Olmaz işe gidiyorum ya hafta sonu olsun 🥹
@GerçekAşk112 tamam cumartesi sabah alırsın 🤦🏼♀️
Olur da ben adım attım sen daha kabul etmedin 🥲
@GerçekAşk112 ne adımı
Eee kabul etmedin istek atmadın filan 😅
@GerçekAşk112 çünkü dalga geçiyorum :D
Soran bizi pataklayacak 🤦🏼♀️
Sorry soran