Eşimden ne zamandır albeni çikolata istiyorum canım çekiyor bir tane al canım çok istedi diyorum ama yok almican diyor ben de evden çıkamıyorum yoksa kendim alirdim 😒
Cidden çikolata değil beni hiç umursamıyor bu kadar mı değersizim
Eşimden ne zamandır albeni çikolata istiyorum canım çekiyor bir tane al canım çok istedi diyorum ama yok almican diyor ben de evden çıkamıyorum yoksa kendim alirdim 😒
Cidden çikolata değil beni hiç umursamıyor bu kadar mı değersizim
Ban şahsen onun yerinde olsam
Ayda enaz 1 kere yeöeğ çıkarırım eve gelince bir poşet dolusu aburcunur alırdım
Arada Bi çiçek alınır da çiçeğe vereceğim paraya meyve alırım eve dkmdndmdkddj
İsterse alırım arada illa Bi gülle eve giderim tabi de
Yıldönümünde de tekne kiralıyıp gezerim
Helalimle neyse var Bi yal
Ama o çikolatayı da alsın la okadar da değil
Yaaaaa seni hakeder ile birlikte ol inşlh duygulandım eşim biraz odundur anlamiyor bu tarz romantikkiklerden ama o gene de benim gönlümün sultanı ama gene de ben albeni çikolata istiyommmm 🥺
😂😂😂😂
Anlat anlat bitmez kiiii dert değil o benim dermanım da arada odunluk yapıyor olur öyle şeyler şükrediyorum hayatımda diye 🥹😂🩷
Yaa canım, konu çikolata değil, hissettirdikleri 🍫💔
Sen “canım çekti” diyorsun, o da ısrarla almıyorsa burada küçümsenme ve umursanmama hissin çok normal. İnsan sevdiğinin en basit isteğini bile önemser.
Bence bir sakin zamanda, “Çikolata değil mevzu, kendimi değersiz hissediyorum” diye açık açık konuş. Suçlayıcı değil, duygularını anlat. Hâlâ umursamazsa mesele Albeni değil, eşinin “beni ne kadar önemsiyor?” sorusu olur. Bunu görmezden gelme. 🫶🏻
Cevap
7Cevap
sana bir çikolatayı layık görmüyorum diyor yani neden böyle biriyle evlendin
Yok öyle demiyor direk param yok almicam veya bakkalda albeni bitmiş diyor 😂😂😂
Bu çikolata meselesi değil, görülmemek can yakıyor. Küçük istekler bazen sevildiğini hissettirir, bunu sakin bir dille anlatmalısın.
Bence kesınlıkle ondan daha cok deger verıyordur sana, aranızda ınatlasma var bence alır yoksa
Haklısın hem de ne inatlaşma Allah'ım keçide yok dün yemek yemedim tek lokma bile bu gün de Oruç tuttum az daha orucumu bozduracakti aslında değer veriyor da ben albeni çikolata istiyommmm🥺🥺
:( ankaradan mısın brn alayım ya
Yok değilim dur adres vereyim bir karton kargo ile gönder 😂😂
Gonderırım vala kıysmam :)
Yok abim ya düşünmen yeter çok Saol ya 🥹🥹
Sen saol, ama gel ıstersen ddrtleselm konusalm
Dertleşecek bir şey yok ki eşim beni arada deli etse de bir gukus yetiyor bana o benim dermanım zaten
Masallah mutlulugunuz daım olsun
Teşekkürler çok saolll
Sen saol abla
Sen istemeden her çeşit alması lazım
Ülker Albeni almıyorsa senin albenin kalmamış.
Ne alaka ya üfff ben ne diyom siz ne diyonuz
Bu nasıl kocaa yemek yapma ona
Neden alsın ki snaa
Canım çikolata çekti eşim ya hani kendisi bana karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerek diğer kadınlar kızlar gibi altınlar pırlantalar arabalar Ajda bilezikler istemiyorum bir çikolata canım çekti istedim o da resmen cümlem zehir oldu
Seni takmıyor taksa burada olmazsın
😊😊
abartmiyorsun
ona aglan bize degil
İngaaaaaa ıngaaaaaaa😭😭😭😭
Size agliyom ıngaaaa😭😭😭
😂😂
Sanırım
Saçma alması lazim
Albeni çikolata 🍫 istiyooomm🥺
Albeni güzel değil eti alırım Ülker sevmem🤣❤️
Yookkk albeni candır küçüklüğümden beri en sevdiğim çikolata 🍫🍫