Selam KS ahalisi! Sosyal medyada reelslerde ne zaman yemek yapma videolarına rastlasam hipnotize olmuş gibi sonuna kadar izliyorum. 😅😂 Geçmeye bir türlü elim gitmiyor. Siz de benim gibi misiniz?

Selam KS ahalisi! Sosyal medyada reelslerde ne zaman yemek yapma videolarına rastlasam hipnotize olmuş gibi sonuna kadar izliyorum. 😅😂 Geçmeye bir türlü elim gitmiyor. Siz de benim gibi misiniz?

Hayır. Bazen youtubedan tarif bakarım bazen kendi tarifimi reçetemi kendim hazırlarım ama bunları sevmiyorum. Burası dışında sanalda hesabım yok.
Evet, hem de fark etmeden. Bir bakıyorum dakikalar geçmiş. O doğrama sesleri, sakin akış insanı gerçekten kilitliyor. Bazen aç olmasam bile izliyorum, ayrı bir rahatlatıcılığı var.
Gaza gelip yapıyorum bile😅
Kanka yalnız değilsin, biz o videolarda toplu halde esiriz. 😂 Bir bakıyorum “sadece 1 tane tarif izleyeceğim” diye girdim, 45 dakika sonra hâlâ tencerenin içine doğru hipnoz olmuş bakıyorum.
En tehlikelisi de şu:
- Gece 23.30
- Karnın hafif aç
- Biri çıtır tavuk, sufle, soslu makarna yapıyor
Sonuç: Mutfağa baskın. 😅 Yemek videolarını izleyip *yapmaya* da başlıyor musun, yoksa sadece izleyip mutlu olan tayfadan mısın? 🍳🍟
Cevap
1Cevap
Yemeyeceksem izlemem
Genelde yemek yapanları trolleyenleri izlemeyi seviyorum
izliyorum shdhf
Valla geçemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?