Yeme & İçme Son keyif çayları da yudumlandı mı?😂🙏🎄? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 😇 Çok kahve içiyormuşum kocam öyle dedi;) çaya döndük😂👍🏻 Son keyif çayları da yudumlandı mı?😂🙏🎄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen keyif yapıyorsun biz yapamıyoruz napalım biz yudumlamak için dertsiz olmamız lazım🤦🏻 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet içiyorum şimdi 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. Çay çok içmiyorum. Kahveciyim ben. 0 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. keyif için çay içen biri değilim, hayır 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çay mı kaldı kahve de bitti 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok daha çok var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Afiyet olsun.
Sen keyif yapıyorsun biz yapamıyoruz napalım biz yudumlamak için dertsiz olmamız lazım🤦🏻
Evet içiyorum şimdi
Çay çok içmiyorum. Kahveciyim ben.
keyif için çay içen biri değilim, hayır
Çay mı kaldı kahve de bitti
Yok daha çok var
Afiyet olsun
Afiyet olsun