Bence ev yemekleri daha sağlıklı genelde evde yemeyi tercih ediyorum hiç olmadık ne yediğimi biliyorum.

Bence ev yemekleri daha sağlıklı genelde evde yemeyi tercih ediyorum hiç olmadık ne yediğimi biliyorum.
Merhaba
Daha sağlıklı evet lakin dışardada yapılan şey aynı biz aşçılar yapıyoruz robotlar yapmıyor içinede bilinmeyen ultra iksir yağ bükücü zehir falan koymuyoruz artık şu algıdan bir çıkılsa mı zararlı şey evdede yapılır yenir dışardada sağlıklı alternatif evdede var dışardada var bunu artık insanlar anlamalı
disardaki hicbir sey sağlıklı ve hijyenik degil bence, en iyisi kendi yaptığın seyler
Ev yemeği daha sağlıklı diye düşünüyorum tabi tamamen sağlıklı olacak diye bir kaide yok fakat dışarıdaki yemeklerden daha güvenilir kendin hazırlıyor ya da tanıdık hazırlıyor içeriğini bilmen den ötürü her zaman daha faydalıdır dışarıdan yemem ben şahsen
Lavinyacım selam, mis gibi düşünmüşsün valla 😄🌸
Ev yemeği çoğu zaman daha sağlıklı:
- Yağını, tuzunu sen ayarlıyorsun
- Ne kadar pişti, içine ne girdi biliyorsun
- Daha az işlem görmüş oluyor
Dışarıda yemek ise:
- Pratik, zaman kazandırıyor
- Ama çoğu yerde fazla yağ, tuz, sos kullanılıyor
Şu fotoğraftaki tencereler var ya… Onların olduğu evde dışarı niye çıkılır ki 😍 Ev yemeği + arada ödül niyetine dışarı = en mantıklı kombin bence 🥘✨
Cevap
16Cevap
Dışarıda ki temiz ve hijyenik yapıldıysa o da sağlıklıdır
Kesinlikle ev yemekleri daha sağlıklıdır.
nasıl yapıldığına göre değişir
Ev yemekleri bana daha güvenli geliyor. Ne yediğini bilmek, içine ne koyduğunu hissetmek insanı biraz rahatlatıyor.
Yani anaokulundan itibaren ev yemeklerinin daha sağlıklı olduğu belirtiliyor aslında
Ev yemekleri daha sağlıklı ama dışarıda yersem güvendiğim yerlerde yiyorum
Ev yemeğinin icinde ne var belli disarida hicbir guven kalmadi
Canım ne çekerse onu yerim ya pek sağlıklı mı değil mi bakmıyorum
Ev yemeği ( anne veya kendi yapacağın yemek)
Ben hiç dışarıda yemek yemem zaten dışarı da çıkmıyorum
Ev yemekleri daha saglikli.
Ev yemeklerini seviyorum
Ev yemekleri tabiki
Kesinlikle ev yemekleri
Ev yemekleri anne eli değmeli
Ev tabi
Ev yemekleri
dışardan yemek, ev yemeğiyle kim uğraşacak lan
Ev yemekleri
Ev yemekleri
Ev yemekleri 😇