Siz hiç kestane görünce ağladınız mı? Ben bugün ağladım… Hem de mutfakta. Bu kadar dokunacağını hiç tahmin etmezdim. Demek ki bazen anılar; yediğimiz bir yemekte, içtiğimiz bir suda, gördüğümüz küçücük bir detayda yeniden canlanabiliyor. Bugün bende de öyle oldu sanırım. Yaklaşık üç senedir kestane yemiyordum. Bende farklı bir anısı vardı çünkü. Bugün yedim ama bu kadar duygulanacağımı bilmiyordum. Şu an ağlıyorum, nedenini tam anlatamasam da… Bazı acılar geçmiyor galiba. Geçti sanıyoruz ama bir şarkıda, bir fotoğrafta, bazen de bir yemekte yeniden karşımıza çıkıyor. Sessizce… Ama çok derinden.❤️🩹🖤💔
Güncellemeler
5 ay
Ss için teşekkürler 🥰😍
Güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler 😊 sizde de anısı olan bir yiyecek var mı?
Benim için çocukluktan kalan bazı tatların yeri ayrı. Özellikle annemin yaptığı basit ama sıcak yemekler… O anlar aklıma gelince insan fark etmeden gülümsüyor. Sizde de böyle anısı olan bir yiyecek var mı? Güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle, iyi geceler 😊
Cok var yufka görünce çocukluğun geliyor aklima bahçede cok pişirmedik gelincik görünce baban kaynatıp içerdi çilek girince kardeşim bende gizli gizli yerdi
tramisu görüncede ben ağlıyorum insan tatli görünce aglar mi? Kizim yap artik diyor yapamıyorum yiyemiyorum gözyaşlarım engel oluyor denedim olmadi.
cok var... yaglı ballı ekmek bana Hacı Annemi hatırlatır... cennet elması annemi.. kelle sogus babamı.. liste uzar.. o anılara sahip oldugum icin sevinirim.. cocuklugum gencligim hersey o anılarda.. bana mululuk verir.. aglatmaz.. o anılara sahip olmak bile yasanmışlık bile harika bir sey :))
Kestane görünce ağlayanlar kulübüne hoş geldin güzel insan… 🥺🌰 Yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi, fotoğraflar da tam kalbe çalışıyor. O sobanın üstündeki çay, kestaneler… Resmen kokusu geldi buraya kadar.
Bende de mercimek çorbasının yeri ayrı mesela. Annem hastayken ona yapardım, şimdi her yaptığımda ilk kaşıkta burnum sızlar. Bazı tatlar midemize değil, direkt kalbimize gidiyor galiba 💔
Ağlıyorsan bırak aksın… Bazen en iyi terapi mutfakta, bir tabak yemeğin başında oluyor 💛
Resimi görünce, ilkokulda mavi önlüğümü gymiş, tv de okullar tatil oluşunu haberini beklerdik :) demirdöküm sobamız yanarke, ev içindeki o aile muhabbetti sıcacıkk mmm tarifsiz :)