Yeme & İçme Aksam kahveleri icildi miiii? ☺️😂🥰🙃? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar😊iyiyiz hoşuz umarim kahveler icildi bu soguk hava da icimiz isindi mi? Aksam kahveleri icildi miiii? ☺️😂🥰🙃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Perperuçkalar Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Afiyet olsun. Ezanı bekliyorum akşam içeriz kahveyi 1 3 Yorumla avicenna90 5 ay Oruc musun Allah kabul etsin bende mideden ilac kullanmasam tutucaktim🥹 Yorumla Perperuçkalar 5 ay Teşekkürler. mazeretiniz var onun yerine ibadet edersiniz sizde 🙂 Yorumla avicenna90 5 ay Aynen 🥰🙏 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İşten çıkmadan önce bi içtim. Şimdi yemekten sonra bi tane daha içerim 0 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Normal bir kahve bardağı çok ilginç ksjsj 1 1 Yorumla avicenna90 5 ay 😂😂😂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 9,7b cevap paylaştı. İçiliyor ikinci hemde 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Valla şu an kekik çayı içiyorum 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahve ile aram yoktur 1 0 Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun da akşam oldu 😅 0 6 Yorumla avicenna90 5 ay Saat 17 gunduz mu? Yorumla PatronBy34 5 ay Daha hava aydınlık kararmadı benim için akşam ezandan sonradır Yorumla avicenna90 5 ay Himm bana aksam oldu😀 Yorumla PatronBy34 5 ay Pekii o zaman sana afiyet olsun şekersiz bi kahve de ben yapayım kendime 😅 Yorumla avicenna90 5 ay Afiyet olsun size de sağolun 🙏 Yorumla PatronBy34 5 ay Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahve içmeyeli bir hafta oldu shjfkf 0 0 Yorumla
-__BRoWn__- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 977 cevap paylaştı. Yemekten sonra bir Türk kahvesi yaparım 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şimdi yaptım içicem... 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 730 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun. Ezanı bekliyorum akşam içeriz kahveyi
Oruc musun Allah kabul etsin bende mideden ilac kullanmasam tutucaktim🥹
Teşekkürler. mazeretiniz var onun yerine ibadet edersiniz sizde 🙂
Aynen 🥰🙏
İşten çıkmadan önce bi içtim. Şimdi yemekten sonra bi tane daha içerim
Normal bir kahve bardağı çok ilginç ksjsj
😂😂😂
İçiliyor ikinci hemde
Valla şu an kekik çayı içiyorum