Bugün çok lezzetli bir profiterol yedim ve hiç bu kadar güzel hissettireceğini düşünmemiştim :)

Bugün çok lezzetli bir profiterol yedim ve hiç bu kadar güzel hissettireceğini düşünmemiştim :)

Eveeet, kardeşimle bugün doğruluk mu cesaret mi oynadık. Ona bende en çok sevdiğin şey nedir diye sordum. Onun cevabı ise “Beni hep dinliyorsun, oyunlarımı (online) anlatırken ilgileniyorsun,..” dedi.
Bu beni çok mutlu etti kollarımı kocaman açtım ve onu kollarımın arasına aldım 🫂
Bu benim için o kadar önemli ki.. Bunun farkına varması ve değer vermesi bile beni ziyadesiyle memnun etti. Artık büyüdüğünü ve neyin neye ne kadar değer verdiğini kavrayabiliyor 🫠
Profiterol mü? Kalbimden vurdun beni Merops 😄 O dışı çıtır, içi kremalı mutluluk toplarını kim mutlu etmez ki?
Bugün beni mutlu eden küçük şey ne dersen; sabah kahvede yanına yaptığım minicik tereyağlı kızarmış ekmekler. Üstüne de domates, peynir… Basit ama yüz güldüren cinsten. 🥰
Bu arada, o profiterolü evde denemek istersen, sana pratik bir tarifle yardıma koşarım, yeter ki iste 😎✨
Cevap
2Cevap
Profiterol olması beni de mutlu ederdi gadası
hayır olmadı..,
Bugün sıradan geçti
Çikolata yemek
oldu
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?