hala açımmmmm
Bugün ne yemek yedin / yiyeceksin?
hala açımmmmm
Kim yaptı?
Güzel miydi?
Ben sardalye yiyeceğim. fırında yapacağım. eşimin duruşmadan dönüşünü bekliyorum. ben çıktım dediğinde fırını yakacağım. mısır ununa buladım, üstüne zeytinyağı gezdireceğim. efsane oluyor.. yanına bol salata yaptım.
çok acıktım yaaaa eşim bi an önce gelse de yesemmmm
Cevap
21Cevap
Sabah kahvaltı ettim öğlen yemedim akşama da ne var bilmiyorum
kısmetinde ne varsa kaşığına o çıkar :)))) (çok şey anlatıyor gibi görünen ama hiçbir şey anlatmayan sözler)
:)
Yerli somon yedim öğle yemeğinde gadası yanında da salata ve mercimek çorbası vardi
aa somon çok severim afiyetler olsun
teşekkür ederim 🙃
Bugün sebze ağırlıklı birşeyleri yapacağım karar veremedim
şimdiden ellerine sağlık
teşekkürleeerr
Kahvaltı ile duruyorum anneme geçiyorum su böreği yapmış
Of of of afiyet olsun
Etli bamya makarna helva ve meyve vardı. izmirin sardalyasıda harika olur. Afiyetler olsun.
Oohh harikaymış sizin de.. Afiyet olsun
🙏
Aklımda bir şey yok yorumlardan belki canım çeken bir şey olur da yerim diye okumaya geldim 😅
çekti mi bişey :)
heheh eveeett
Henüz kahvalti :)
Aksam dukkanda yiyeceğim:)
afiyet olsun
Sizede :)
Sizin elinize sağlık yiyenlere de afiyet olsun
Hatta bir tavsiye sardalyeyi acin
Orta kilcigi alin
İki sardalyeyi karşılıklı yapıştırıp
Mısır unu sonrasi ister tava ister sizin gibi firin:)
ayıklarken kılçığını çıkarınca az heba oldu vazgeçtim. ama böyle de güzel oldu. yağda tempura sosla güzel oluyor öyle.. puf pufff
Afiyet olsun :)
Sağolasın
Yeni bisiler atistirdim valla pek istahim yok
ne atıştırdın?
afiyet olsun. yanına zeytin de şart ama bunun. zeytini çok çok severim. bi de acuka olsa... ayy az domates üstüne biraz zeytinyağı ve biraz kekik tuz... mükellef yemek işte daha ne olsun..
çooookkkkkk
ya eşimi bekliyorum birlikte yiyeceğiz. aradı şimdi fırını yaktım. az sonra pişer otururuz sofraya. diyet derken, dikkat ediyorum malum yaş icabı fazla yersem birikiyor.
etttiiimmmm hehehehe
Afiyet olsun 🙂 soğanlı yumurta yaptım. Azıcık taze soğan attım tereyağlı yaptım, güzeldi. 🙂
ooo değişik bişey olmuş ellerine sağlıkk
açım yaaaa arayacak çıktım ben yak fırını diye.. ama aramadı ki daha.. çok açımmmm salataya rendelediğim havuçu azcık kemirdim ama tutmadı
kırmızı pancarlı ve narlı salata harika oluyor. ben de yapıyorum. geçen çiğ brokoliyi incecik kıydım, içine pancarı da çiğden rendeledim, biraz haşlanmış mısır, biraz rende havuç, köz kırmızı biber... zeytinyağı koruk suyu ve tuz... aşkla yedim :)))
tabii nar da koydum..
aaa üzüldüm ben dee olsun bi daha yetiştir vazgeçmee
O kadar doğru ki.. Ben de hep boş yamaçlara bakınca buraya zeytin diksek ne güzel olurdu diyorum
Sardalya dedin de guzelbahcede balikci ferhat iyi yapardi
evet ama o derin yağda kızartıyor. ben fırında hem lezzetli hem sağlıklı yapıyorummmm
Lezzet sagliksiz seylerde sakli 😁😁😁
valla geçen gün yaptım doyamadık tadına. hem sağlıklı hem lezzetli nasıl olabilir dedim :)))
Övvv övv kendini 😁😁 afiyet olsun
ya ne diyim çok güzel yemek yapıyorum. Rabbim de beni böyle yaratmış. çok şükür halime :))))
Simdi nasrettin hoca catsiya gidiyomus.. cocuklar para verip duduk istiyormus hepsine aksam evinize birakirim demis biride bunu gorunce hocam banada alirmisin demis hoca hay hay deyip aksam gel carsi maydanindan al demis.. adam sormus ee hocam herkese evine getiririm dedin bana clneden carsiya gel dedin... hoca yapistirmis cevabi hemen : biz senin evde hic yemek yemismiydik 😁
hehehehe pekiii öyle olsuunnn :)))
Bigun yapar cagirirsin artik 😁😊😊
seni çağıran biri denk gelir muhakkak
Ooohooo sen de bahaneci başı ciktin. Överken kendini iyiydi ucup kaciyodun baskasini napalim simdi 😂
e napalım aileme yapıyorum anca.. benim yemeklerim, emeğim kıymetlidir. senin de ailen yapsın :)
Avukatlar hep mi boyle bahaneci olur yaaa. Iyi tamam bizde baska bi kendini oven buluruz 😉 gurmeyim ben gurmee 😁😁
afiyetler olsun.
ohhh afiyet olsun ellerine sağlık, geçen de ben yaptırdım. özlemişim
oooff çok severek yedik :))) sana da afiyet olsun
yarın bakayım bi
Afiyet olsun
Tarhana çorbası, mantar sote
Aa çok güzeldir tarhana. Acılıysa çok severim 💙
Uşakta tarhana babadan içiyorum ayrıca eve de alıyorum. Tam benim damak tadıma uygun 😍
Ekşi bir tadı var. Bazı yöreler tatlı tarhana yapıyor
Hah işte aynen bu da öyle. Afiyet olsun
mercimek çorbası ictim.
Bayılırım. Çok güzel 💙 afiyet olsun
Sağolasın
Öğlen meyveli yoğurt yedim ceviz yedim
afiyet olsun
Sana daa
bi planım yok, kendim yapıyorum
ellerine sağlık o zaman şimdiden
teşekkürlerr
Afiyet olsun ben yemek düşünüyorum daha
afiyet olsun şimdiden
Yemedim akşama ne yemek yaparım bilmiyorum
şimdiden eline sağlık
Sanırım akşaöa yaprak sarması var
ooo çok güzel olur çok severim sana afiyet olsun
Teşekkürler. Sanada afiyet olsun.
sağolasın
Özel cevaplamakmistedim ama olmadı
üzgünüm özelden yazışmıyorum. :) çok özel bir yemek anladığım kadarıyla
Evet 🤣 tarifi güçlü
anlıyorum.. artık başkasına tarif edersin yapacak bir şey yok
Abla İzmir'de miydin?
eveeett
Gelsem ya soracaklarım var
internetten kimseyle reelde herhangi bir şekilde görüşmüyorum. burada kafa dağıtıyorum. sonra işimin başına dönüyorum :)
Ben dava sorucam avukat arıyorum ama sen bilirsin
nette iş konuşmuyorum, müvekkillerle de sohbet etmiyorum. :)) ikisini ayırıyorum
İzmir barosuna kayıtlı 13 bin 919 avukat var
Teşekkürler
:)))) rica ederim. danış birileri muhakkak iş alacağım diye düşünerek cevap verecektir.
Doymadinmi hala
Yedim doydum yemi soru değil ki
Bilmiyorum akşam bakarim
kolay gelsin afiyet olsun şimdien
Teşekkür ederim size de
Afiyet olsun
sağolasın. sen ne yedin?
makarna yedim
afiyet olsun. neli? kim yaptı?
annenin ellerine sağlık.
sağolasın
Mangalda yap
ofisteyim yaaa ne mangalı :)
e nasip olursa bi gün onu da denerim ama şimdilik fırında :))
salatayı yaptım evet mor soğan koydum
ya geçenlerde komilinin meyvemsi zeytinyapını aldım. sızma.. salataya o kadar yakışıyor ki... tek kelime ile harika. o kadar diyim :)) ben zeytinyağında böyle en aromatik olanları severim :)))
ofiste yok kalmadı ama evde koruk suyu katıyorum yaaaaa miiisssss miiiisssss :)))) koruk suyu sever misin? ben kendim yaptım attım dolaba. her salataya koyarım. iyi akıl etsem de evden getirsem bi şişe yaa... unutuyorum bak
olmamış üzüme (yeşil ve ekşi) koruk denir
yenmez ooooo ağzını ecik bücük yapar. koruk suyunu sulandırıp şeker eklersin şerbet olur. ayyy o da güzeldir bak
babam yapardı bize küçükken. güzel olur.. bamya yemeğine katarsın koruk suyunu.. tadına doyamazsın
Yemedin
Aç durmaa
Pilav yiyicem
Afiyet olsun. Ne pilavı? Domates biberli bulgur pilavı harika olur
Karnıbahar
afiyetler olsunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kız ne güzel anlatmışsın, midem guruldadı resmen 😂 Sardalya + mısır unu + zeytinyağı üçlüsü tam efsane kombo, kokusu bile insanı doyurur.
Ben de bugün ev yapımı köfte-patates yaptım, yanına da bol soğanlı salata… Ekip şahane oldu 😋
Eşin gelene kadar sakın hepsini çaktırmadan çatır çatır yeme ha, fırını yakınca ev şenlenecek resmen. Afiyet olsun şimdiden, hakkıyla acıkmışsın 👌🐟🥗