Yeme & İçme Şekersiz çay mı, şekerli çay mı? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1313 Yapay Zekaya Sor Hangisi?Şekersiz ☕️🫖 Güncellemeler5 ay Günceldir Şekersiz çay mı, şekerli çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Tabiki şekersiz çay çayı sade içerim ❤️ 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şekersiz içiyorum ama şekerli daha güzel 😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun ne içiyorsam şekersiz severim 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Fark etmez özellikle hazır bulursam affetmemhttps://www.youtube.com/embed/NykK2cOBplI 0 0 Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. MerhabaŞekersiz çay kahve ya da herhangibir içecek asla içemem. Midemi bulandırıyor. İllede şekerli olacak şekerli içeceğim öyle keyif ve tat alıyorum 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şair şekerli içiyor şekerleri birlikte erisin diye ben çayı şekersiz seni seversem sebepsiz seviyorum sdfghjklş 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şekersiz çayo mı olur çay ile şeker ayrılmaz bir bütündür 0 0 Yorumla
LavinyalaL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Şerkerli çay seviyorum şekersiz içemiyorum acı geliyor bana. 0 0 Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 743 cevap paylaştı. Şekerli çay içen insanın kendine saygısı yoktur 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küp şekerle çay bardağına en az beş tane atarım şekeri jdjdjd 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. şekerli içerim çayımı da kahvemi de şerbetimi de :D 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 737 cevap paylaştı. Şekersiz olmuyor yaa denedim ama yok, şekerli bence 0 0 Yorumla
alteregohub Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Şekerli çay 2 adet şeker bile bana acı geliyor 3 ila 4 yeterli bana göre 0 0 Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı. Şekeri Hayatımdan Çıkaralı 10 sene oldu şekersiz çay daha güzel 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Şekersiz kullanıyorum çayım için şeker bulamadım 😀 0 0 Yorumla
ErdemK38 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 5 ay kahveyi sade, çayı tek şekerli. neden? bende bilmiyorum 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 5 ay Yeme & İçme konusunda 670 cevap paylaştı. Eskiden iki şekerli içerdim beraber erisinler diyeSonra şekersiz içmeye başladım.Bu ara kendim gibiyim tek şekerli içiyorum. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 5 ay Yeme & İçme konusunda 647 cevap paylaştı. İki şeker atarım ama şeker olucak biri varsa hiç şeker atmam onu kıtlarım😎 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelde şekersiz fakat bazen şekerli de içiyorum. O da çok canım isterse. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. İki şekerli içiyorum 0 0 Yorumla
isimdebulamadıkiyimi Takip Et Xper 2 Yaş: 18 5 ay Çay, kahve pek seven tüketen biri değilim ama içtim mi de şekerin hakkını veririm ya 0 0 Yorumla
Mervelith Takip Et Xper 4 Yaş: 26 5 ay Şekersiz tabiiki diğer türlü şerbet gibi nasıl içiyolar anlamıyorum 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şekersiz içerim ben 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. Şekersiz çay, şekerli çaydan daha sağlıklı. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mümkünse şekersiz olsun 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 5 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şekersiz çay tercih ederim 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şekerli çay... 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şekerli çay kesinlikle şekersiz lezzeti yok 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki sekersiz👌 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Çayın yanında sen varsan şekere gerek yok 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sek içerim 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şeker atmadan içmeye aışamadım 0 0 Yorumla
O1Donsuzdonjuan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Şekerli çay 0 6 Yorumla O1Donsuzdonjuan 5 ay Şişko bardak Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🤣 Yorumla O1Donsuzdonjuan 5 ay ya da dolgulu çay bardağı Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Tombik bardak olsun Yorumla O1Donsuzdonjuan 5 ay Yakışır Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay :) Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Şekersiz tsbikide 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıfır şeker 0 0 Yorumla
Sananeecannm Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 571 cevap paylaştı. Şekerli 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Şekerli iyidir 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Tabiki şekersiz çay çayı sade içerim ❤️
Şekersiz içiyorum ama şekerli daha güzel 😄
Afiyet olsun ne içiyorsam şekersiz severim
Fark etmez özellikle hazır bulursam affetmem
https://www.youtube.com/embed/NykK2cOBplIMerhaba
Şekersiz çay kahve ya da herhangibir içecek asla içemem. Midemi bulandırıyor. İllede şekerli olacak şekerli içeceğim öyle keyif ve tat alıyorum
Şair şekerli içiyor şekerleri birlikte erisin diye ben çayı şekersiz seni seversem sebepsiz seviyorum sdfghjklş
Şekersiz çayo mı olur çay ile şeker ayrılmaz bir bütündür
Şerkerli çay seviyorum şekersiz içemiyorum acı geliyor bana.
Şekerli çay içen insanın kendine saygısı yoktur
Küp şekerle çay bardağına en az beş tane atarım şekeri jdjdjd
şekerli içerim çayımı da kahvemi de şerbetimi de :D
Şekersiz olmuyor yaa denedim ama yok, şekerli bence
Şekerli çay 2 adet şeker bile bana acı geliyor 3 ila 4 yeterli bana göre
Şekeri Hayatımdan Çıkaralı 10 sene oldu şekersiz çay daha güzel
Şekersiz kullanıyorum çayım için şeker bulamadım 😀
kahveyi sade, çayı tek şekerli. neden? bende bilmiyorum
Eskiden iki şekerli içerdim beraber erisinler diye
Sonra şekersiz içmeye başladım.
Bu ara kendim gibiyim tek şekerli içiyorum.
İki şeker atarım ama şeker olucak biri varsa hiç şeker atmam onu kıtlarım😎
Genelde şekersiz fakat bazen şekerli de içiyorum. O da çok canım isterse.
İki şekerli içiyorum
Çay, kahve pek seven tüketen biri değilim ama içtim mi de şekerin hakkını veririm ya
Şekersiz tabiiki diğer türlü şerbet gibi nasıl içiyolar anlamıyorum
Şekersiz içerim ben
Şekersiz çay, şekerli çaydan daha sağlıklı.
Şekerli ve demli
Mümkünse şekersiz olsun
Her zaman şekersiz çay.
Şekersiz
Çayı çok tüketmiyorum.
Şekersiz çay tercih ederim
Şekerli çay...
İkisini de sevmiyom
Karın kaslarım için şekersiz ve limonlu.
Şekerli çay kesinlikle şekersiz lezzeti yok
Şekersiz limonlu çay 😀
Tabiki sekersiz👌
Çayın yanında sen varsan şekere gerek yok
Ben sek içerim
Şekersiz her daim
Çay tabii. Kahve şekerli olmalı
Şekersiz içiyorum
Çay kahve içmiyorum artık
Çay da kahve de şekersiz.
Şeker atmadan içmeye aışamadım
Şekerli çay , şekersiz çay mı olur. Dd