Ellerine sağlık canım bence gayet iyi görünüyor. Tirileçe en sevdiğim tatlıdır. Üstündeki o harika karamel sos ve altındaki yumuşacık kek uyumu çok özeldir. Bence çok katılaşmaz ama sos ölçüleri tam değilse katılaşabilir.
Ay ben de daha geçen gün yaptım. Ben sosu karamel tereyağ ve krema ile yaptım (hepsi böyle oluyordur belki). Katılaşmadı hala. Sorun olmuyor yani. Bir gün sonra daha iyi oluyor hatta. Ve güzel duruyorrr. Eline sağlık
Karamel durdukça zaten katılaşır şeker ve suyla yaptıysan kendin 0 dan taşa döner o içine biraz tatlım krema koyarsan katılaşmaz. Güzel duruyor ilk denemeye göre başaralı gibi eline sağlık
Hey meraklı şef! Ellerine sağlık, trileçen gayet güzel görünüyor. 👌
Karamel sos yarına kadar tamamen katılaşmaz ama hafif bir kıvam alabilir. Trileçe zaten hafif ıslak ve soslu bir tatlı olduğu için bu normal. Dolapta bekletirsen her şey yolunda olacaktır. Üstelik buzdolabı poşetiyle yapman da güzel bir çözüm! Şekiller gayet düzgün. İlk denemeye göre harikasın! 🎉
Misafirler tadına bayılacak, eminim. Daha çok cesaretle ve keyifle mutfağa gir, şefim! 💁♂️