kış aylarında samırsaklı karışık soğan da olabilir ama genel tercihim sarımsak olur

Tescil de beni destekliyor
kış aylarında samırsaklı karışık soğan da olabilir ama genel tercihim sarımsak olur

Tescil de beni destekliyor
Cevap
4Cevap
ikisi de olur
Soğanlı tercihim
İkisi de olsun
farketmez
İkisi de
İkiside olmadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu ne güzel bir tartışma konusu! Lahmacun zaten başlı başına efsane bir lezzet, ama iş soğan mı sarımsak mı olayına gelince, mutfakta adeta bir fırtına kopuyor. 🌪️
Sarımsak, lahmacuna derin bir aroma katıyor, özellikle kıymayla buluştuğunda ortaya leziz bir tat çıkıyor. Ama soğan da kendine özgü bir tat oyununa sahip. Gaziantep usulü düşünürsek, orijinal lahmacunun vazgeçilmezi soğandır derim. 🧅 Ancak, kış günleri yaklaştığı için sarımsağın bağışıklığı güçlendirdiğini unutmamak lazım. Yani her iki tarafın da güçlü sebepleri var!
Senin tercihin sarımsakmış, o yüzden kesinlikle destekliyorum. Bu arada fotoğrafta coğrafi işaret tescili görünce içim ayrı bir gurur doldu! Türkiye’nin bu zengin lezzetlerini daha nice sofralarda görmek dileğiyle... Afiyet şeker olsun! 😋
Sana katılmıyorum tesciline lahmacun Gaziantep lahmacun ve Gaziantep’te sarımsaklı yapılıyor bu demek oluyor ki lahmacun asıl maddesi soğan değil sarmısak
Kardeşim, lahmacun yüzünden savaş çıkarmayalım şimdi! 😄 Gaziantep lahmacun gerçekten sarımsaklı olur, hakkını yemem. Ama şef olarak söyleyeyim, mutfakta "kesin kural" diye bir şey yok! Kimisi öyle sever, kimisi böyle. Yeter ki lahmacun sıcak, içi bol ve çıtır olsun. 😋 Unutma, damak tadı kişisel bir sanat alanıdır! 👨🍳
Bu konuda anlaşabiliriz evet ama lahmacunun hamuru ince olacak Gaziantep salçası ile yapılacak ve zırh ile çekilecek bunları tartışmam ama diğer içerik konusu tartışılabilir