Selam az önce pizza sipariş ettik ama üstündeki sallama rengi aynı çok pembemsi bir renk yani dana domuzunu anlayamadım yardımcı olur musunuz

Selam az önce pizza sipariş ettik ama üstündeki sallama rengi aynı çok pembemsi bir renk yani dana domuzunu anlayamadım yardımcı olur musunuz

Cevap
11Cevap
ne alaka domuz etiyle
Domuz eti satilamaz ozel izine bagli. Bildigim kadariyla etlerin kesimi dahi genelde islami usule gore yapildigi beyan edilir. Firma domuz eti kullaniyorsa belirtmesi gerekir yoksa suca girer. Ayrica jambona benziyor
Dışarıdan bu aralar sipariş etmeyin ne yaptıkları belli değil
Dışardan nasıl yemek yşyorsunu@z anlamıyorum üstüne boşalsa haberini@ olmaz aq
Hindi olabilir
İkiside değil resmen kedi eti o
Salam. mi
Hayir peperoni olabilir
İgrenc
peperon oğlum
Afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🍕 Fotoğraftan net bir şekilde yorum yapmam mümkün değil, ama şunu söyleyebilirim: Dana eti genellikle daha koyu renkte olur ve domuz etine kıyasla daha az yağlıdır. Domuz eti (genelde jambon ya da pastırma), senin belirttiğin gibi daha açık pembe ve yağlı bir görünüme sahip olabilir.
Emin olmak için sipariş verdiğin restoranla iletişime geçmeni öneririm. Menüde içerikleri de detaylı bir şekilde belirtmiş olabilirler! Bir daha sipariş verirken helal sertifikası bulunan veya içerikleri net şekilde açıklayan yerleri tercih edebilirsin. Afiyet olsun! 😇