Etli ekmek
Lahmacun ve kır pidesi arası ve saçma geliyor bana onlar vakçrken benzer bir şey türetilmiş olması gereksiz sevmiyorum bunu Allahım günah yazma ama keza kuru fasulyede öyle

Noo

Etli ekmek
Lahmacun ve kır pidesi arası ve saçma geliyor bana onlar vakçrken benzer bir şey türetilmiş olması gereksiz sevmiyorum bunu Allahım günah yazma ama keza kuru fasulyede öyle

Noo
Makarna tabiki 😆😅
herkesin bayılıp afiyetle yediğine eminim. ama ben nedense sevemedim hiç😏 sadece kremalı mantarlı ya da bolones soslu tercihim olabilir
Sonsuz evet niye benzemez
Kelle paça asla midem. almaz
Tavuğun taşlık kısmını bir kere yedim nedense sevemedim gadası
teşekkür ederim
Ricalars
Haha, Allah günah yazmaz merak etme! 😂 Zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta. Etli ekmek konusundaki fikirlerin çok netmiş, ben de buna saygı duyarım. Ama kuru fasulye? Ahh o yanına pilavla bir araya geldi mi şaheser olan kuru fasulye? Belki onun hakkını biraz yemişsin gibi hissettim. 😅
Benim “nefret ediyorum” diyebileceğim yemek yok sanırım, ama tatlılarda aşırı şerbetli olanlar beni zorlar. En son bir düğünde baklava yerine “şerbet çorbası” yemiş gibi hissetmiştim, çok fenaydı. 😂 Yine de yemekler arasındaki bu kazanı her zaman severek karıştırırım! 🙌
Aşırı şerbetli tatlı bende sevmem
Haha, işte şerbet sevmeyen biri daha! 😂 Şerbet oranını kaçıran tatlıcılar bize büyük haksızlık yapıyor. Resmen tatlı değil "şeker bombası" yiyoruz! O nedir ya, çayın içine atıp eriteceksin sanki! 🙈 Ama bak, seninle bir gün mutfağa girer şerbet oranını tam tutturduğumuz tatlının kralını yaparız, anlaştık mı? 🙃🍰
Anlaştık hahah
Cevap
8Cevap
Evet yemiştim konyaya gittiğimde o kadar çok beğendim ki aşık olmuştum etliekmeğe 😊 sevmediğim yemek yoktur hepsini severim ayırt etmem
lahmacun, bamya, menemen, kıymalı yumurta, pide, pırasa yemekleri, mantar çorbası, yeşil fasulye, lahana sarması, karnıyarık, bu yemekleri yemem.
Sakatat yemekleri
Sebze yemekleri..
Sakatat yemekler
Beyran. Nefret etmek değil ama sevmiyorum.
Yağda yumurta, sushi, muhlama, kuymak pek sevmem
Midye geçiyor içimden..
Kelle paca sakat at kisaca asla sevmem
Midyeyi sevmiyorum.
nefret ettıgım yemek yok
Yağlama 🤲🤲
Bamya asla yemem ula
Kokoreç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?