az önce lidl marketteydim 3 bağ muz aldım 1.65kg muz geldi sadece 2€ verdim tadı muazzam. Türkiyede gecen ay kilosu 90tlye muz almıştım içinde hiç tat yok saman gibiydi.
upucuz bir hayatı aşırı pahalıya yaşayamların ülkesi türkiye 🇹🇷🇹🇷

severim ☺
sevmem 🙄
kazık yemeyi severim 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok severim en sevdiğim meyvelerden biridir.❤️
O internetten yeni güncel değil muz burada şu an 0.86
reis satılmayınca cürümesin diye 0.29€'ya satılandan da ben almıştım geçen ay 😂 fiyat değişiyor kaliteye göre
Şu an lidi de hepsi ayni paşam kalite olarak zaten ayni ürünler var 044 de düştüğünü görüyorum daha aşağı denk gelmedi bana
görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış
görmemiş mi? sanki tropikal meyve resmi attım insan muzuda kıskanmaz yani 😁 daha önce görmediğin meyveleri de atabilirdim 3-5€'luk. ama bir görün fikir edinin dedim.
siz 1 kg kötü kalite muz için 1 saat çalışıyorsunuz bir 4dkda yüksek kalite muz alabiliyoruz. aradaki farkı görün hissedin diye attım 🙄
bir değil biz olacaktı*
@Kendikendinebağyan yanlış cümleler kuruyorsun bu hiç hoş değil insanları aşağılıyor ve küçük görüyorsun bende almanyada yaşıyorum burada doğdum büyüdüm. Bu senin gerçekten iyi birisi yapmıyor. bu paylaşım da yanlış bir paylaşım ve gösteriş olmuş ben şahsım adina@acayipadamm dan utanarak özür diliyorum 🙏lutfen duyarlı ve kaliyeli olun basit olmayın @Kendikendinebağyan genç kardeşim sakin...
Faydalı severim
Severim