Yeme & İçme Kahvenizi nerede icersiniz ☕️😀 ? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim degisiyor ya kafe de evde is yerinde vs. Suanda is yerinde iciyom ☕️😀🥹❤️ Kahvenizi nerede icersiniz ☕️😀 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evimde, çalışma masamda, balkonda, kapımızın önünde 0 0 Yorumla
Zeki00d Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Ya filtre kahve ya da Türk kahvesi genelde evde ama iş yerinde ikram eden de oluyor. 0 0 Yorumla
LavinyalaL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Evde veya iş yerinde içiyorum kahvemi. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 724 cevap paylaştı. Yanımda yaptım biraz önce içiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Tatile gidiyorum orada içcem 0 6 Yorumla olmazlarainat 5 ay Nereyee beni de alll Yorumla Cevap sahibi 5 ay Kütahya ya Yorumla olmazlarainat 5 ay Tamam farketmez farkli sehir al beni de fkwjjfjr Yorumla Cevap sahibi 5 ay Nasıl alayım sen gel Yorumla olmazlarainat 5 ay Hemen ahahahha Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yaya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ahırda içerim 🤣 1 3 Yorumla Nick12boss 5 ay 🫵😀 Yorumla Cevap sahibi 5 ay @Nick12boss Önce ben 1 yudum alırım sonra 1 yudum tavuğa 1 yudum ineğe 1 yudum da ördeğe ne güzel bir fedakarlık değil mi 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Nick12boss 5 ay Neden öyle bir şey yapıyorsun 😄😄 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Evde 1 işte 1 baskada icmem 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 9,7b cevap paylaştı. Genelde evde 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her yerde içebilirim 0 0 Yorumla
Tubahaniml Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 778 cevap paylaştı. Salonda 0 1 Yorumla Zeki00d 5 ay Ful evde misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Meslek nedir 0 10 Yorumla olmazlarainat 5 ay FBI ajaniyim fjwjjdhw Yorumla Cevap sahibi 5 ay Masadan belli Yorumla olmazlarainat 5 ay Inandin mi fjwjrhhr Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sence Yorumla olmazlarainat 5 ay Bence hayir Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yalan mı söyledin yani Yorumla olmazlarainat 5 ay Saka yaptim ya ciddiye almayin siz de fjwijre Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yalancı Yorumla olmazlarainat 5 ay Saka yaptim 😀😀 Yorumla Cevap sahibi 5 ay İyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evimde, çalışma masamda, balkonda, kapımızın önünde
Ya filtre kahve ya da Türk kahvesi genelde evde ama iş yerinde ikram eden de oluyor.
Her yerde içerim
Evde veya iş yerinde içiyorum kahvemi.
Yanımda yaptım biraz önce içiyorum
Salon da TV izlerken💆♀️
Tatile gidiyorum orada içcem
Nereyee beni de alll
Kütahya ya
Tamam farketmez farkli sehir al beni de fkwjjfjr
Nasıl alayım sen gel
Hemen ahahahha
Yaya
Ahırda içerim 🤣
🫵😀
@Nick12boss Önce ben 1 yudum alırım sonra 1 yudum tavuğa 1 yudum ineğe 1 yudum da ördeğe ne güzel bir fedakarlık değil mi 🤣🤣🤣🤣
Neden öyle bir şey yapıyorsun 😄😄
Evde 1 işte 1 baskada icmem
Fincanda genellikle
Genelde evde
Her yerde içebilirim
Salonda
Ful evde misin
Meslek nedir
FBI ajaniyim fjwjjdhw
Masadan belli
Inandin mi fjwjrhhr
Sence