Yeme & İçme Size kahve yapar mıydım söyliyim miii? m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Evimden çıkınca kafein olmommm diyen ben bi açılıyorum saçılıyorum hdjfl her yere matcha alacağım 🙄Bilin bakalım falıma kim bakıcakkk tabii ki @Flankes1 (gözlerinden öper ahsjdjfk) Size kahve yapar mıydım söyliyim miii? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 🤦🏻 tühhh başa belayı sardık yine 🤦🏻 1 6 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay "Sonorsoz fol hokkon vor" gebertirim seni ahshdjdj Yorumla Flankes1 5 ay Kim demiş onu 🙄🤦🏻 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Sen 🙄 Yorumla Flankes1 5 ay Unutmuşum 😏😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Hatırlatıyım mı 😒 Yorumla Flankes1 5 ay Yok yok hatırladım 😂 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne demek yaparmıydın? Yeaa önce yap da bir bakalım tadını yapabiliyormusun gerçekten bir anlayalım dimi yani 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yapardım anlayın hdjg Yorumla statüko 5 ay Taaam ya plssss Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence bana yapmalısın çünkü saat 6da zeni bekledim ve hala bekliyorum 😂🤣😂🤣 1 6 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Çok detaylı istedin hdjfkg makinesiz yapamadım 🤦🏼♀️ öyle bir fırsatım olmadı Yorumla frankejstan013 5 ay Unutmadın aklına geldi ama zahmetli oldugu için yapmak istemedin dimi doğru anladım 🤭🤭🤭 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Fırsatım olmadı üşenmedim... Yorumla frankejstan013 5 ay Sonra bakayım mı ister misin peki Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Evet:)) Yorumla frankejstan013 5 ay Yarın öğlen olsun bari bu sefer de 12 uygun mu yoksa sen kendin mi zaman verirsin 🤭🤭🤭 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 5 ay De bakayım diyeceğim de benim cevap belli gibi 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Mlsf no jdjf Garip_arzulu 5 ay Türkçesi lütfen?
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Söyle çaklıtım 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Bebeğimmm sana her zaman yaparım Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 5 ay Muaah ❤️ Yorumla
daphy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Yap lütfen 🥺 yanına çikolata da ver 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Hemen aşkım gellll Yorumla daphy 5 ay Yaa yerim youu Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Love youuu 🫶🏼 Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Nescafe içerim sadece 💅🏻 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Keyfin bilür jdjfl Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur tabii 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Allah'tan kahve içiyorsun 😄 tabiisi yaparım Yorumla Mario45 5 ay Teşekkürler 😄 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Ricalar Yorumla
qecerkenuqrayankïz Takip Et Xper 4 Yaş: 53 5 ay elaleme kaave yapma kız ne gerek var 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Ahshdjdj o kadar haklısın ki Yorumla qecerkenuqrayankïz 5 ay genelde 😎 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 908 cevap paylaştı. Söyle seri 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparım Yorumla Kupid 5 ay Okeeey Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Olurr 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparımmmm Yorumla s Liwes 5 ay Cok teşekkür ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. soyle 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparım Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yapmam Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yapmam Yorumla MsBetty 5 ay Beni karıştırıyor olabilir misin önceden hep yardım nickimi değiştirdim 🥹 Yorumla MsBetty 5 ay Yapardın * Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Süle 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay No no no Yorumla
tanirsinbelki Takip Et Xper 1 Yaş: 30 5 ay Kafein tüketmiyorum sanırım yapmazdın 😁 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yapmazdım Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Sana yaparım nickden dolayı hdjfl Yorumla
Sleepzilla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Söyle ☕️😒 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparım 😒 Yorumla Sleepzilla 5 ay Teşekkür ederim ☕️😒 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyleyiniz 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparım Yorumla m Ritchson 5 ay Teşekkürler nfjfj Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Ricalarrr Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 565 cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 🙃 1 4 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yok Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 5 ay Falına’da bakacaktım ya tüh🤪🤣 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Nasip değilmiş hdjckflvş Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 5 ay Başka zaman nasip olur artık🤪🤣 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 5 ay Yeme & İçme konusunda 961 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 4 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Sana biberli yaparım içersen 🙄 erkolara laf ettirmiyosun Yorumla Catutigernos 5 ay Cıks içmem sağolasın. Ettirmem tabi kurban olun erkeklere 🤔 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Onlar bize olsun ahsjfk Yorumla Catutigernos 5 ay Önce biz dedik geç kaldınız Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 724 cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yapmam Yorumla KinkyFurky7 5 ay Eyvallah Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparım Yorumla YorgunBirCicek 5 ay 👏🏻🙌🏻🌷 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyrun.. 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yanında bağlama çalmanı da isterim ama :D yaparım Yorumla Gri3480 5 ay Olur olur anlastik hahahaah Yorumla
hayaletbiri00 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Olurr 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Birazcık küsmüşüz senle barışınca hayatım hdjfkg Yorumla hayaletbiri00 5 ay Ben onu unuttum sxdhshshs Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 307 cevap paylaştı. Bilmem yapar mısın 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yok Yorumla bluezcn 5 ay Kendim yapayım o halde :) Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Sert yaparım :D acı kahve unutulmazz Yorumla u MustiEmre 5 ay Yanına çikolata alırım daha da unutulmaz olur 😀 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Olur :D Yorumla
Tubahaniml Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 778 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yok Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bilemem yapar mısınn 1 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Gel yapayım 😜 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Söyle 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Yaparız Yorumla AsilSessizlik 5 ay Teşekkür ederim Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Rica Yorumla
carlsberg7 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 5 ay soylee 1 4 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Noo senle ice latte içilir bence Yorumla carlsberg7 5 ay ice latte içmiyorum desem Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Bu kadar körelmemiş olmalıyım derim hsjfkv Yorumla carlsberg7 5 ay ya türk kahvesi ya da zift gibi ağır seviyorum Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaparsan kurabiye getiririm 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buyurun, söyleyin. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle 1 0 Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
gotikkızlar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 5 ay Yapardın bence 1 3 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Valla bence de Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Kızçeme hemen yaparım 🥹 Yorumla gotikkızlar 5 ay Oyy teşekkür ederim💖 Yorumla
sevilmeyenkişilik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay kahve yapma beni sev 1 2 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 5 ay Önce sen kendini sev Yorumla sevilmeyenkişilik 5 ay gıkımı çıkarmam Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
Sauvagebey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yapardın 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur tabii lğtfen 0 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 665 cevap paylaştı. Olur söyle 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Haydi söyle 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Söyle bakalım 🤦🏻 tühhh başa belayı sardık yine 🤦🏻
"Sonorsoz fol hokkon vor" gebertirim seni ahshdjdj
Kim demiş onu 🙄🤦🏻
Sen 🙄
Unutmuşum 😏😂
Hatırlatıyım mı 😒
Yok yok hatırladım 😂
Ne demek yaparmıydın? Yeaa önce yap da bir bakalım tadını yapabiliyormusun gerçekten bir anlayalım dimi yani
Yapardım anlayın hdjg
Taaam ya plssss
Bence bana yapmalısın çünkü saat 6da zeni bekledim ve hala bekliyorum 😂🤣😂🤣
Çok detaylı istedin hdjfkg makinesiz yapamadım 🤦🏼♀️ öyle bir fırsatım olmadı
Unutmadın aklına geldi ama zahmetli oldugu için yapmak istemedin dimi doğru anladım 🤭🤭🤭
Fırsatım olmadı üşenmedim...
Sonra bakayım mı ister misin peki
Evet:))
Yarın öğlen olsun bari bu sefer de 12 uygun mu yoksa sen kendin mi zaman verirsin 🤭🤭🤭
De bakayım diyeceğim de benim cevap belli gibi
Mlsf no jdjf
Türkçesi lütfen?
Söyle çaklıtım
Bebeğimmm sana her zaman yaparım
Muaah ❤️
Yap lütfen 🥺 yanına çikolata da ver
Hemen aşkım gellll
Yaa yerim youu
Love youuu 🫶🏼
Nescafe içerim sadece 💅🏻
Keyfin bilür jdjfl