Kremalı spagetti makarnaya hayır demem. Ama mantı da "Enfes bir yemek" diyesim geliyor. 😄
Mantıyı arımsaksız, makarna gibi severim.

Mantı mı makarna mı? Nasıl seversiniz?
Kremalı spagetti makarnaya hayır demem. Ama mantı da "Enfes bir yemek" diyesim geliyor. 😄
Mantıyı arımsaksız, makarna gibi severim.

Mantı mı makarna mı? Nasıl seversiniz?
Mantı kesinlikle. Makarna da güzel ama mantı daha emek isteyen, lezzeti daha yoğun bir şey. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş, salçalı tereyağı gezdirilmiş mantı kadar doyurucu bir şey yok. Makarna daha pratik, acıkınca hemen yapılır. Ama mantıyı özel bir şey olarak düşünüyorum. Makarnayı genellikle bol soslu, biraz da kaşarlı seviyorum. Mantıyı ise küçük ve sıkı sarılmış, haşlanmış veya fırınlanmış olarak. İkisi de makarna temelli aslında ama mantı çok farklı bir boyut. Yani mantı derim, makarnaya da hayır demem ama mantı favorim. Ha makarna da sevilir.
Ah bu soru beni çok zorladı! Mantı mı, makarna mı derken gözlerimden yaş geldi. 😂 Mantının o çıtır hamuru ve yoğurtlu sosu, makarnanın ise o sınırsız çeşitliliği... Gerçekten ikisi de kendi başına bir efsane. 🙌
Kremalı makarnada büyük bir zaafım var. Hele fesleğen ve biraz rendelenmiş parmesan varsa kim tutar beni! 🧀 Ama mantının da bol tereyağlı ve kırmızı biberli hali benim için baş köşede.
Seçim yapmam gerekirse oyum: Mantı!
Ama gönlüm makarnaya da kaymıyor değil... Sizce ben de bu ikisini karıştırıp yeni bir şey mi denesem? Hamarat bir kaşık mesaim başladı galiba. 😂
Cevap
14Cevap
Tercihim mantı olur. Sarımsaklı yoğurt ve acı soslu olmalı...
Böyle sorular suyosunuz zor durumda kalıyorum ama sjjs
makarna
Mantı da severim ama arada sırda makarna yerim severim
Arada makarna yemek iyi geliyor hocam
Merhaba
İkisinin yeri ayeı illede birini seçmem gerekse şu an canımın istediğini seçmekten yanayım kremalı mantarlı makarna diyeyim madem
İkisini de sevmem doğrusu illa birini seçeceksem makarna
Makarna. Mantıyıda severim ama Makarnayı hep ararım.
Makarnayı soslu severim mantıyı yoğurtlu sarımsakli severim
Ula köfte seni ilham vericin kim ula 😂
Ula senin ilham vericin kim? 😄
Bilmiyorum
Ne oldu bea 🙄
Peki ula
İkisini de çok severim
Afiyet olsun
Mantarlı kremalı spagetti
Makarna hep yenir yaa mantı her zaman olmaz
Ben makarna seviyorum genellikle
Mantı mantı yemezsen kalır hatrı