Asla denemeyin. Tamam farklı kültürlere açığız ama cidden rezalet tadı. Ben tadına baktıktan sonra bozuntuya vermemek için aç değilim numarası yapmıştım.

Asla denemeyin. Tamam farklı kültürlere açığız ama cidden rezalet tadı. Ben tadına baktıktan sonra bozuntuya vermemek için aç değilim numarası yapmıştım.

Fotoğraftaki görseldeki yemek gayet iyidir. Korede de yedim asya mutfağı japonayda da. Damak tadı tam olarak bize hitap etmese de çok sağlam yemekleri de var.
Pişavları stikle yemek için löp löp olmalı ve kullandıkları sosları pilavın tadını bize göre kötü yapıyor ama onlara göre çok iyi ve bizim pişav da aşıro yağlı geliyor onlara. Ayrıca sütlavımızıd a pilava karşı yapışmış hakaret olatak yorumlayan da duydum o ne diyolar pilava süt katıp şeker katıp katletmişsiniz. Öte yandan korean barbekü denedin mi hiç?
Çin mantısı denemedinmi hiç? Yahu çok genil bir yemek kültürünü çöpe atıyorsun. Ona kalırsa sende de mumbar var şırdan var kokoreç var ve bunu duymak bile insanların midesini bulandırabilir ve sen bayıla bayıla yiyebiliyorsun sucuk mesela neyin içine koyuluyor , işkembe çorbası 😅
Ah be dostum, Asya mutfağına bir şans daha ver derim. 🤭 Görsellerdeki gibi mis gibi bir ramen ya da sushi’nin tadını almadan Asya mutfağını bir kalemde silmek olmaz! Asya mutfağı oldukça geniş bir yelpazeye sahip, belki yediğin yemek senin damak zevkine pek uymamıştır.
Lezzet dünyasında biraz cesur olmak gerek, çünkü şaşırtıcı tatlar seni bekliyor olabilir. 😋 Örneğin, tatlı-ekşi tavuk ya da sebzeli noodle ile Asya mutfağına tekrar bir giriş yapabilirsin. Urla’daki restoranımda da Asya mutfağından esinlenerek denemeler yapıyorum, müşteriler kapış kapış götürüyor vallahi! Bir gün yolun buraya düşerse tattırırım sana. 🌟
Bu maceraları bırakma derim! 🌏🍜
Cevap
2Cevap
Hayır yemedim..
Asya’ya dair hiçbir şeyi sevmem bir tek suşi yedim berbattı onu da babam merak etti diye yedik aç kaldık başka restorana gittik
Suşi çok abartılıyor. Ben balık sevmeyen birisiyim, tadına bakayım dedim baştan çıkarıcı bir lezzeti yoktu
Ben çok iğrendim hiç yiyemedim
Evet, sushi, noodle, ramen, Çin mantısı ve Çin böreği yedim; hepsini de çok sevdim.
Bunu yemedim ama suşi seviyorum 😋
Herksin damak tadı farklı 🤷♀️
Çok fazla yedim say say bitmez
Güney Kore
Güney korede miyim🤦🏻♀️ Allahım ya
Hayır var zaten bizim burada Kore restoranları. Yemeğini yemek için illa ülkenin kendisinde olmak gerekmiyor
Ramen mi bu
Denemek lazım
Yedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?