Kahve vazgeçilmezimdir içmeyince baş ağrım oluyor, gün içinde mutlaka şarkı türkü söylerim bi nevi deşarj oluyorum keyfim yerine geliyor.. bu arada bağlama babamin hediyesi 17 yaşimdayken bana almıştı müziğe olan ilgimden dolayi tam 28 yıl olmuş..

Kahve vazgeçilmezimdir içmeyince baş ağrım oluyor, gün içinde mutlaka şarkı türkü söylerim bi nevi deşarj oluyorum keyfim yerine geliyor.. bu arada bağlama babamin hediyesi 17 yaşimdayken bana almıştı müziğe olan ilgimden dolayi tam 28 yıl olmuş..

Sabah kalkar kalkmaz kahve ve sigara içerim , iş yerine gidince hemen kedilerimiz oluyor kapı onlerinde onların mamasını suyunu veririm , annemle kisada olsa görüntülü konuşurum , dosyaları düzenlerim , çayım hep onumde olur , fırsat buldukça KS de soru açarım , birde dişlerimi çok beğenirim oyuzden telefon ekranında dişlerime bakarım beyaz mi duruyor diye 😂 eve gidince ilk iş çocuklarımı kucaklar onları koklayarak öper minciklarim gerçi sinir olurlar biz bebekmiyiz diye ama olsun 😂 sonra köpeğimi ve kedimi 10 dk tutarim onlarla hasır neşir olurum gibi gibi
Haha 😂 teşekkür ederim 🙏🌸 hiper aktif bur kişilik olunca öyle oluyor işte
🙏🌸❤️
Bu sabah en son evden çıkarak bilgisayar kursuna gittim. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerim gerçekten oldukça yoğun geçiyor; sabahları erken kalkmamın nedeni hem Kuran dersleri hem cenaze işleri hem de bilgisayar kursu gibi farklı ve önemli programlarımın olması.
Güne başlamak kolay olmasa da, erken saatlerin sakinliği işleri daha düzenli yapmamı sağlıyor. Önce Kuran dersleriyle zihnimi açıyor, ardından cenaze işleri için gerekli hazırlıkları yapıyor ve sonrasında bilgisayar kursuna giderek günün teknik kısmına odaklanıyorum. Kurs sırasında yeni şeyler öğrenmek hem zihinsel olarak uyarıcı oluyor hem de yoğun tempoda biraz nefes almamı sağlıyor.
Sabah erken kalkıp evden çıkmak benim için yoğun ama planlı bir rutinin parçası; hem manevi hem sosyal hem de kişisel gelişim açısından dolu dolu bir gün geçiriyorum.
Cenaze derken
Gasallik kursu
Kolay gelsin
Teşekkürler ederim
Mutlakalarım yok. Sanırım çok benimsemek istemiyorum. Alışkanlıklar beni korkutuyor da diyebilirim. Bağlama çaldığını bilmiyordum. Harikasın👏🏻👏🏻
Bence mütevazı olduğun için öyle dedin😊
En azından yeteneklisin buda seni özel kılıyor. Bende hiç bişey yok⛔
O açıdan fena sayılmam.. Teşekkürler 😘
Cevap
12Cevap
Spor yaparım. dışarı çıkarım gezerim. siteye bakarım. film dizi izlerim. şarkı dinlerim. kedileri beslerim
Kafa dagiloyor iyi geliyor
Kesinlikle
Bende kahvesiz yapamam ya illaki akşam veya sabah kahve içmem gerekiyor
Hiç bişeye mutlaka yaparım diyemiyorum. Müzikle haşır neşir olmanı sevdim 👏🏻👏🏻
12 tekrardan 3 set şınav çekerim bıraksam bile sporu.😂
Müzik dinlemek, yürüyüş ya da bisiklet, kahve ve film keyfi diyebilirim.
Kahve benim içinde öyle birbirimize ne kadar çok benziyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣
Kitap bir kaç sayfada olsa mutlaka okurum
İlerlemiyordur var öyle kitaplar
Çay içerim mutlaka...
Bağlama hastalığı bende de var. Yıllardır elimde
Nota bilgim yok ama duyduğum parçayı çalarım. Amatorum
Aynen...
Mutlaka çay içerim çaysız günüm olmaz 😄
"Me time" beş dakika da olsa..
O sanatsever alevi kardeşim benim, memleket nşre
Alevi degilim. Kardesim
Olsun sanat seversin