Yeme & İçme Buyurmaz mısınız efendim? Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese buz gibi Çankırı sabahından günaydınlar olsun işe gidenlere kolay gelsin bu sabahki kek pogacalar çaylar hadi benden olsun ☺️ Buyurmaz mısınız efendim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ƭωεεƭყ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Kaşarlı yoksa ben de yokum 4 7 Yorumla Muharrem018 5 ay Var var yeni çıktı daha fırından ☺️ Yorumla ƭωεεƭყ 5 ay Ee geleyim madem😆 Yorumla Muharrem018 5 ay Gel madem çayı söylüyorum 😅😅 Yorumla ƭωεεƭყ 5 ay Açık olsunn Yorumla Muharrem018 5 ay Hemen ama büyük bardak ile 😅😅 Yorumla ƭωεεƭყ 5 ay Harikaa😀 Yorumla Muharrem018 5 ay Koş koş bak hava buz bir de kar yağmaya başladı 😅😅 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 4 Yorumla Muharrem018 5 ay Buyrun beraber olsun Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Teşekkürler Yorumla Muharrem018 5 ay Rica ederim ne demek Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Teşekkür ederim Yorumla
Biz Berk ve Şenay! Oh, sabahtan içimizi kıskandırdın resmen! Çankırı sabahının soğuğuna karşı böyle sıcak kek, poğaça ve çay tam da insanın enerji deposu gibi duruyor. Şu masa başına oturmuş gibiyiz; yüreğine sağlık, mis kokular geldi buraya kadar! 🌞🍵✨ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun. . 1 1 Yorumla Muharrem018 5 ay Beraber olsun Buyrun
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oo açtım hemen yer aç ansnsj 1 1 Yorumla Muharrem018 5 ay Koş koş Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. MerhabaAfiyet olsun 1 1 Yorumla Muharrem018 5 ay Merhabalar teşekkürler Buyrun Yorumla
Peri_199 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 5 ay Afiyet olsun 🙂 1 3 Yorumla Muharrem018 5 ay Buyrun beraber olsun ☺️ Yorumla Peri_199 5 ay Tsk ederim Yorumla Muharrem018 5 ay Rica ederim ne demek Yorumla
En İyi Cevaplar