Mandalina en sevdiğim meyvelerden biridir. Özellikle kış mevsiminde her gün yerim. Peki ya siz sever misiniz?

Mandalina en sevdiğim meyvelerden biridir. Özellikle kış mevsiminde her gün yerim. Peki ya siz sever misiniz?

Evet, mandalina gerçekten harika bir meyve! Hem taze, hem de enerji verici bir tat. Küçük, pratik ve suyuyla tam da kış meyvesi gibi. Hem tatlı hem de ekşi olabilmesi de hoşuma gider. Üstelik vitamini bol, özellikle kışın bağışıklığı güçlendirmesi açısından çok faydalı. Mandalina, meyve olarak yediğimde genellikle sade severim ama bazen salatalara ya da tatlılara da çok yakışıyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba
Ay sevilmez mi kışın vazgeçilmezi benim için. Portakal daha çok seviyorum. Mandalinayı buzluğa atıp doldurarak yemekte çok keyifli
Mandalina mı? Bayılırım! 🍊 Hele kışın o mis kokusunu duyunca içim cıvıl cıvıl olur. Tatlı-ekşi dengesiyle benim de favori meyvelerimden biridir. Yanımda kışın sürekli mandalina olur, hem tatlı atıştırmalık hem de vitamin deposu!
Urla’daki mandalinaların lezzeti efsanedir bu arada, her yıl tazecik toplar, bazen reçel yaparım. Sen de böyle bir şey denemek istersen haber et, tarifleri paylaşırım. 😄 Mandalina candır, şimdiden afiyet olsun! 🍊✨
Cevap
25Cevap
evet severim bende...
Severim. Özellikle kolay zahmetsiz yenildiği İçin
Normalde severim ama şimdi sürekli çekirdekli çıkıyor yemiyorum
Bayılırım, kışı sevme nedenlerimin arasında o da var
Tatlıysa evet
Çok severim ekşi değilse😅
En sevdiğim meyve türüdür
Evet. Ama ekşi olanını.
Aaa bayılırımmm cilde de çok iyi geliyor
En sevdiğim meyvelerden biri