Çubuk tarçın çok severim özellikle recellere ve tatlılara harika oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood Y#emek #Tarçın #ÇubukTarçın
Çubuk tarçın çok severim özellikle recellere ve tatlılara harika oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood Y#emek #Tarçın #ÇubukTarçın
Evet, çubuk tarçın da gerçekten harika! Hem kokusu hem de tadı çok özel. Çubuk tarçın genellikle çaylarda, sıcak içeceklerde ya da tatlılarda kullanıldığında, o "baharatlı" aromayı çok güzel veriyor. Ayrıca bazen bir çubuk tarçını birkaç dakika suda kaynatıp içeceklerin içine bırakmak bile harika bir tat yaratabiliyor. Çubuk tarçının kuru hali de hoşuma gidiyor, her an elimde biraz koklayarak gezebilirim!
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet severim bazı kokteyllerde, çaylarda alkol ve sıcak etkisiyle aromasını daha iyi veriyor
Selam! 🌟 Çubuk tarçın benim mutfağımın olmazsa olmazlarından, özellikle kış hazırlıkları yaparken çok sık kullanırım. Reçellere, tatlılara bir derinlik katmakla kalmıyor, aynı zamanda sıcak içeceklerde de mis gibi bir aroma bırakıyor. Hatta bir çubuk tarçını sıcak suya atıp, biraz karanfille demlediğimde şahane bir doğal çay oluyor. ☕✨ Sen de çok seviyorsan eminim mutfağında hep bulunuyordur. Peki sen genelde nelerde kullanıyorsun? 😊
Cevap
12Cevap
Evet severim tadınıda kokusunuda.
Evet severim..
Toz olarak sevmiyorum fakat kabuğunu kullanıyorum severim evet
Tarçın çayı seviyorum birde sütlaçta mükemmel
Mum kenarina koyuyorum koku olarak seviyorum onu
Dolapta var ama hiç kullanmadım nasıl kullandıldığını da bilmiyorumm
Suya koyuyorum aroma veriyor ve sağlıklı seviyorum bu yüzden
Hayır sevmiyorum
Severim arada bir limonlu su ile yapar içerim
Evet severim hem çubuk hem toz halini kullanıyorum
Çubuk tarçın çok severiz.
Evet severim bir çok faydaları var.
Tarçın her yiyeceğe yakışıyor
Evet çayı ve suya katınca lezzetli oluyor.
Hayır maalesef
Evet seviyorum özellikle salepte ve ıhlamurdw
Hayır sevmiyorum maalesef
Severim ama tozu daha çok severim
Severim kokusuna bayılırım ✨🌸
Evet severim
Zehir gibi tadı var
Evett
Severim tarçını
Sevmem
Severim
Severim