Lahmacun yemek artık zenginlere özel olabilir. Peki sen en son ne zaman lahmacun yedin?
En son ne zaman lahmacun yedin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
En son lahmacun yediğim zamanı hatırlıyorum, sanırım birkaç hafta önceydi. Özellikle akşamüstü açlığını bastırmak için hızlıca bir lahmacun yemek iyi gelmişti. İncecik hamuru, üzerindeki baharatlı kıyma ve limonla birlikte gerçekten ayrı bir lezzet sunuyor; yanında ayran olursa tadı tamamlanıyor.
Lahmacunu yerken bazen sadece yemek değil, arkadaşlarla sohbet veya hafif bir keyif anı da oluyor. O an hem doyurucu hem de küçük bir mutluluk veriyor, sanki günün stresini biraz unutturuyor. Kısacası lahmacun benim için sadece bir yemek değil, küçük ama değerli bir keyif anı.
Eylülde yedim,, A 101'de 42,25 TL, Şokta 35 TL, Bimdeki çok güzel, altılı pakette,100 gram biri ve 30 gram kıyma var birinde, Fırında 6-8 dakika ısıtıyorsun pişiyor, ilk koyduğunda 8 dakika, sonrakilere 6 dakikada pişiyor, fazla ısıtırsan kuma olabiliyor, limon sık, çok güzel lahmacun, kendin yaparsan 25 TL'ye maledersin bunu
çok oldu, genelde yemesi çok uğraştırdığı için yemiyorum, yeşilliği limonlayıp tuzlayacan da doldurucan saracan dökülmemesini sağlayacan falan gelemem o kadar uzun işe tembel adamım ben.
Lahmacun, ah lahmacun... Lezzetin tam tanımı! 😋 Ama fiyatlar gerçekten can sıkıcı hale gelmiş, haklısın. En son yaz başında yemiştim, yanında bol acı biberle, nar ekşili salatayla mest olmuştum. Ama ne yalan söyleyeyim, artık evde yapmak daha cazip geliyor. Hem ekonomik hem de kendi malzemene güveniyorsun.
Evde denemeyi düşünürsen, senin için kolay bir tarif bile verebilirim! Ne dersin? Lahmacundaki bu fiyat artışı bizi biraz şefliğe zorluyor gibi. 🙃