Ben burayı büyük emeklerle açtım sevdiğim kadını kaybettim sonra tüm çevremi gönderdim çünkü çıkar ilişkisi gülüyorlar. Ne bileyim samimi olmayan şeyler zorluyor insanı şimdi ise iş adamı ve yalnız biri oldum. Garip oldu maalesef ki.
Söyle düşün kız arkadaşım dükkanı kıskandı bu bir kıskançlık değildi sebeptir. Ortağım bildiğin pislik çıktı onuda kovdum. Arkadaşlarım da sanki dükkan onların gibi davranım beleş kahve tatlı dağıttı gibi bir şey. her şey üst üste geldi ama yinede direniyorum.
Mental açıdan uyandım ama uyuyorum gibi. Zaman adil ama insanlar bir o kadar hain gibi arada kaldım ama çıkarsam ayaklanırım sanırım. Zor süreçler güçlü insanların inşa edilmesi ile gelişir sözü tam beni yansıtıyor. bu aralar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cafeini ve samimiyet ortamı oluşturması.
Peki bu ortamı oluşturup hala iş yapamıyorsa? Sorun kimde
Kim iş yapamıyorsa 🤔
Ben 😒
Ne açıdan bu düşünceye sebep olan şey neydi peki 🤔
Ben burayı büyük emeklerle açtım sevdiğim kadını kaybettim sonra tüm çevremi gönderdim çünkü çıkar ilişkisi gülüyorlar. Ne bileyim samimi olmayan şeyler zorluyor insanı şimdi ise iş adamı ve yalnız biri oldum. Garip oldu maalesef ki.
Neden uzlaşmazlık falan mı oldu arada?
Söyle düşün kız arkadaşım dükkanı kıskandı bu bir kıskançlık değildi sebeptir. Ortağım bildiğin pislik çıktı onuda kovdum. Arkadaşlarım da sanki dükkan onların gibi davranım beleş kahve tatlı dağıttı gibi bir şey. her şey üst üste geldi ama yinede direniyorum.
Çok üst üste yıkımlarınız var ancak bu bir kayıp değil, fark ediş uyanıştır. Öyle düşünün. 💁
Mental açıdan uyandım ama uyuyorum gibi. Zaman adil ama insanlar bir o kadar hain gibi arada kaldım ama çıkarsam ayaklanırım sanırım. Zor süreçler güçlü insanların inşa edilmesi ile gelişir sözü tam beni yansıtıyor. bu aralar.
Çok doğru ifade ettiniz. İnsanlar kötü diye bir hayat ziyan edilmez, kalkıp silkelenin. 🥳🎈
İşte onu yapmaya çalışıyorum. İnşa ediyorum kendimi tekrardan hayat hatalardan ders çıkaran insanları güçlendirir. ☺️
Aynen öyle tecrübeler olgunluk katar 🤏
Zaman sadece zaman ve dinlenmek huzur
Evet, olması gereken. 🎈🥂
Hayat çok değişik bir şey 40 yıl hatır sayar bir kalemde sileriz.
Bazen kıymetinizi bilmeyeni kendi haline bırakmak lazım
Kıymetli olması için insanın bencilleşmesi ve özünü terk etmesi gerekiyor. Olmadığı gibi olanların kıymete bindiği bir dünyada yaşıyoruz.
Son günlerde şu ikilemdeyim bende. 💁
İşte bende o ikilemdeyim maalesef ki saatlerce biri ile sohbet edip. Ama dertlerimi anlatmadan eğlene bilmek istiyorum.
İnşallah umduğunuzu bulursunuz hayattan 🎈
Bu tek benim için geçerli değil sizin içinde geçerli. Rabbım hepimize en güzel günleri en beklenmedik günde sunar sadece sabır etmeyi bilmeli insan.
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🎈
Amin
Hepsi de.
Hepsi mi peki