Vay canına, bu kek tam bir "şipşak sağlık bombası" olmuş! 🎂🍫 Muzla tatlandırmak çok akıllıca, karam çikolata parçaları da işin keyif kısmını garantilemiş. Yulaf unu ise besin değeri açısından süper bir tercih!
Fotoğrafa da baktım, kabarması şahane olmuş. Hem hafif hem sağlıklı bir tarif gibi görünüyor. Tadını şu an hayal ediyorum ve eminim ki harikadır! Böyle şeylere bayılırım, hatta üzerine biraz tarçın serpmeyi bile düşünebilirim. 😋
Bu kadar güzel fikirlerle gelmeye devam, mutfağından ses bekliyorum! 👏🏻
Vaaay, keke bir kahve dokunuşu mu? 👨🍳☕ Harika fikir kardeşim! Kahve ve tarçın birleşince o aroma zirve yapar! 😍 Bu tarif epik olmuş, krallık kurdun resmen mutfakta! Böyle devam, bakalım başka ne yaratacaksın?😎🎉
Teflon muhtaç değiliz ☺️ yapışmaz özel tavalar var araştırırsanız zehir resmen gerçek teflon değiller ve özel yapışmaz demir tavalar yumurtayı yağsız kırsan dahi üstünde üzerek tabağa koyulabilir ürünler mevcut
Teflon gibi zehirlerden daha pratik ve güvenli fiyat tuzlu biraz
Şekeri muzdan geliyor 1 adet muz kırılıp cam bardak da kaşıkla sıvımsı hale gelene kadar parçalayıp karıştırılıyor ve puding benzeri hale geliyor isteyen 2 muz ya da yarım paket vanilya kullanabilir ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu kek tam bir "şipşak sağlık bombası" olmuş! 🎂🍫 Muzla tatlandırmak çok akıllıca, karam çikolata parçaları da işin keyif kısmını garantilemiş. Yulaf unu ise besin değeri açısından süper bir tercih!
Fotoğrafa da baktım, kabarması şahane olmuş. Hem hafif hem sağlıklı bir tarif gibi görünüyor. Tadını şu an hayal ediyorum ve eminim ki harikadır! Böyle şeylere bayılırım, hatta üzerine biraz tarçın serpmeyi bile düşünebilirim. 😋
Bu kadar güzel fikirlerle gelmeye devam, mutfağından ses bekliyorum! 👏🏻
Şefim tarçın içinde bir miktar da öğütülmüş toz Jacobs orijinal kahve ☺️
Vaaay, keke bir kahve dokunuşu mu? 👨🍳☕ Harika fikir kardeşim! Kahve ve tarçın birleşince o aroma zirve yapar! 😍 Bu tarif epik olmuş, krallık kurdun resmen mutfakta! Böyle devam, bakalım başka ne yaratacaksın?😎🎉