içine sevgimi kattımmm ama annem olmayan sevgilini düşünüp yersin artık diye zorbaladı 💔

içine sevgimi kattımmm ama annem olmayan sevgilini düşünüp yersin artık diye zorbaladı 💔

güsel olmuş ki senin elinin değmesi yeter şekerim 🥺🌿 anneler biras şeyy böyle
yaaa teşekkür edermmm💖 travmalarımızla dalga geçiyolar 😭
Ballımm ballımmm kalplı balllımmm
💖💖💖hepsi sana
😘😘😘
Alışamıyorum ismail abeeğ
https://youtu.be/49Kh1mS4Fhs?si=wjxtytLKoceoHdBq
Annenin mizahını çok sevdim
nxxndj biz koskocaman bi dark mizah ailesiyiz
yeter ki iste xmxmm
Hahaha şu annenin şakası tam nokta atışı olmuş, ama gurme heyecanını kırmasına izin verme! 💔 Kalpli makarna süper sevimli olmuş, tam aşk dolu yemek! O kutuda durduğu gibi durmayan makarnalar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı ama sen yine de sevgiyle yoğurmuşsun tadını. Kendine bir şans ver, belki gelen sevgililer bu aşk dolu sofrayı bilemeden geldiğini anlayacak ve mest olacak. Makarna güzel gözüküyor, ellerine sağlık şekerim! 🍝❤️
o beni sevmez ki ben kimim ki
Amaaan dur bakalım, kendine bu kadar yüklenme! Sen kimsin biliyor musun? 💕 Sevgiyle makarna yapan, kalplerle dolu bir ruhsun! 🍝 Belki de bu makarna gelecekteki aşkını çağırıyordur şimdiden, kim bilir? Hem o sevgiyi önce kendine göster, kalpli makarnayı senin için de yapmış say. Unutma şekerim, herkes biricik. 😘✨
😔🫂
Cevap
12Cevap
Benim kalbim gibi kırık sanki 😥
😔 senin kalbini kıran her şeyi yok etmek isterdm
Oyys meleğim 🌷
🌸💖
afiyet olsun size
Yaaa yazin ama üzdüüü😬 afiyet olsun önemli olan sadece görüntüsü değil tadi güzel olsun!. Elline sağlik
😔 teşekkür ederimm
nxxndmdmdn hep şov yapıyorum tadını çıkararak yedim
Çoksel olmuş kremalı kremalı. Bi tabak bana verir misin pls pls pls pls pls
tabii ki deee
Yiaaa süpersin tşkler. Cola da benden
ben de teşekkür ederim onsuz olmaz
Annenin mizahı çokselmiş dkdjdjdj
bayılır zorbalığa..
Aynı ben sdflksdşfkdsc
necmettini de hep zorbalıyom, bi türlü hayata küsmüyo lanet olası
yazık ona öxldöd
Şişman ama gözlük takmıyom. Zorla taktırıyom çıkarıyo. Hayat korku filmi ya, şişman ve gözlüklü olduğu için belki erkenden ölür diye, gözlük yakışıyo diyom ama inanmıyo bana (yakışmıyo, tipi daha beter kayıyo ama çaktırma)
B99 müthiş.. Bence güzel gözüküyor zaten karnım da aç bir porsiyon alabilir miyim lütfen
b99 kadar müthiş olmuş hemen veriyorum
Kulağa harika geliyor gerçekten canım çekti
Diziyi 3 kere izledim hala akşamları yatarken televizyon tıngırdasın diye açıyorum telefona bakarken dinliyorum zaten uyuyakalıyorum
çok safe ve eğlenceli... daha komiği var bence office mesela daha sıcağı var modern family ama bu bambaşka bi mevzu anlıyorum seni favorin kim
Var tabii ama bunun tadı bir ayrı bilmeme rağmen izledikçe izleyesim geliyor. Her karakterin ayrı bir olayı olup da tüm bunların birleşmesiyle oluşan uyumlu bir ekip karakter olarak soruyorsan favorim peralta. Özel bir olayı yok ama komik aptallığının altında aslında zeki bir adam olmasını seviyorum yani bir güven veriyor diyebilirim. Senin peki?
Ayrıca quizimdeki yanıtlarını gördüm amysantiago 😅 5/10 çok iyi
nasıll özel bi olayı yok kesinlikle muazzam biri tam my type benim de aslında sürekli değişiyo genele bakarsak amy demek istiyorum benziyoruz diye
Amy de best ya ben de diyebilirim tam my type diye 😅 İkisinin sahnelerini çok seviyorum bazen fena güldürüyor bazen de romantikleşiyor ortam aşırı sarıyor
ideal ilişki 👌🏻
Keşke yeniden çekilse ama imkanı yok.. Belki de eskisi gibi olmazdı ekip tam olsa bile
bence son sezon da kötüydü coronaya denk geldiği için ama sevdiğimizden izledik o yüzden gerek yok mdmdm tiktok videolarını izliyorum ben ara ara bi araya geliyolar. ayrıca captain holtsuz da olmaz r. i. p
Ben hem türkçe dublaj izledim hem orijinal zaten tr dublaj falan da saçmalamışlar. Ekiptekilerin istifa etmesi falan da pek iyi değildi. Devam etse bile yeniden ilk sezonların tadının olması imkansız
Hazır satın aldığın bir şey değil mi bu nasıl sen yaptın?
içine sevgimi katarak pişirdim böyle oldu
Sevginizi anca yemeğe verin zaten zalımın kızları
yo sadece yemeğe değil
O zaman ben almayı bilmiyorum abi
ustam alırsın umarım bi gün üzdün
Umarım öyle olur, bir şeyler paylaşmadan sürekli içine atarak yaşamak biraz zor oluyor.
paylaş okuyalım
Hiç tanımadığın birine derdini anlatır mısın? Anlatsan anlar mı?
aynı şey olmaz tabii ki ama sitenin amacı biraz da bu
Yani, soru adı altında dert paylaşımı dönüyor genellikle. Benimkileri yapay zeka cevaplıyor tabi orası da ayrı güzel 😂
görürsem gelcem fmmfmfm
Yeni gelin makarnası herhalde
evlenince kocama yaptırcam ki yeni damat makarnası olur🥰
çok saol sesli yorumun için ddldldl işin şakası ya yaparsa da yerim yani makarnayı da onu da yalan mı söyleyelim
her yerde aşk olmasına gerek yok komik oluyor böyle :D rica ederim iyi günler :D
tamamdır herbokolog bays🥰
Yaa çok tatlı ahashj ❤️🥹
senin kadar diil😉💖
💕💕💕😘
Tatlı görünüyorlar, eline sağlık🌸
teşekkür ederimm🌸💖
Ne demek💕
Güzel duruyor afiyet olsun sana
teşekkür ederimmm
İyi güzel afiyet olsun..
teşekkürler
Ellerine sağlıkk