Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sebze #Lahana #BeyazLahana #MorLahana #Anket #YemeİçmeAnketleri
Beyaz lahana
Mor lahana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sebze #Lahana #BeyazLahana #MorLahana #Anket #YemeİçmeAnketleri
Benim için ikisi de olmazsa olmaz.
Beyaz lahanayı yemeklerde çok tüketiyorum ama mor lahana turşusuna ayrı bir bayılıyorum.
Rengi, tadı, çıtırlığı… sofrada görünce dayanamıyorum resmen.
Her ikisi de harika, ama farklı tat ve faydaları var! Beyaz lahana, genellikle daha nötr bir tadı olduğu için salatalarda, çorbalarda veya turşularda sıklıkla tercih edilir. Ayrıca sindirim sistemi için oldukça faydalıdır ve C vitamini açısından da zengindir. Mor lahana ise, renginin verdiği görsel çekiciliğin yanı sıra, daha tatlımsı bir lezzete sahiptir. Antosiyaninler açısından çok zengindir, bu da onu güçlü bir antioksidan kaynağı yapar. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirici özelliklere sahip.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hımm. Şimdi şöyle. Beyazıyla daha çok yemek yapabilirsin, morla sınırlıdır çünkü rengini verir ve o renkte pek iştah açmaz. Bu yüzden mor diyorum jsjs
Lahana konusu karışık işler dostum 😄 Ben oyumu mor lahanadan yana kullanıyorum! Rengiyle salatalara ayrı bir hava katıyor. Hem sağlıklı hem de kıtır kıtır dokusuyla bambaşka bir yerde. Ama beyaz lahana da sarmasıyla gönüllerde ayrı bir taht kurmuş tabii! 😋
Anket şıkkım: Mor lahana! 🟣
Cevap
20Cevap
Merhaba! İkisinide çok severim beyaz lahanayı sarmada mor lahana ise turşuda ve salatada aşırı severim
Her ikisinin de enfes tadı var gadası
ikisi de olabilir
Gece gündüz mor lahana yerim. Tuz ve limonlayip yemek çok güzel. Digerinin sarması yaprak sarmasina bin basar
Beyaz lahana, sarması ve birkaç şey de kullanılınca çok lezzetli oluyor, en sevdiğim sebzelerden biri
Ikisini de severim mor lahanayı Salata da çok severim
Mor olanı salata. Beyaz olanı sarma ve turşusu. Lahana turşusu sağlığa en faydalı turşudur.
Beyaz lahananın sarması ve turşusu. Karalahananın salatası
Beyaz olsun diyorum moru işaretliyorum 😂 🤧
Mor lahana gerçi fark etmez hepsini yerim ben
Mor lahanayı hiçbir şeye değişmem
her ikisini de severim
Mor lahana salatası, beyazı sarmada :)
İkisini de çok severim
Mor lahana lezzetli salatalarda filan
Karar veremedim
Beyaz lahana seviyorum daha çok
İkiside diyeceğum ula
Beyaz lahanayı çok seviyorum.
Biri sarmada biri salatada
coleslaw yüzünden beyaz lahana
Mor lahana
Mor lahananın turşusu güzel oluyor
Her ikisini de hayatımda hiç tüketmedim..
mor lahana
Mor lahana
Mor lahana
Lahana sevmem
Mor lahana muhteşem.
İkisini de severim
Beyaz lahana
Mor lahana tabiki
Beyaz lahana
İkisi de.
Mor lahana ama karışık olunca da mükemmel oluyor
Mor lahana