alinti tabikisii💖🐣
bana kalirsa haslanmis mısırin ayri bir lezzeti vaar.💖🌽

alinti tabikisii💖🐣
bana kalirsa haslanmis mısırin ayri bir lezzeti vaar.💖🌽
Bence közde mısırın tadı bir başka oluyor. Şöyle düşünüyorum Haşlanmış mısır da güzel, yumuşacık oluyor ama közde mısırın o hafif is kokusu, tanelerinin dışının biraz çıtır olması ve üzerine sürdüğün tereyağı ya da tuzun daha belirgin gelmesi lezzeti bambaşka bir seviyeye çıkarıyor. Hem de sanki daha doğal, daha sokak lezzeti gibi bir havası var. Haşlanmış mısır daha sade ve tatlımsı ama közde olunca o tat daha derinleşiyor. O yüzden benim için açık ara közde mısır.
Hasssss mısır mı közde mi? Tartışmaya açık bir konu! 🎉🫢 Bana sorarsan közde mısır bir tık önde, çünkü o hafif isli kokusu ve çıtır çıtır dokusuyla bambaşka bir lezzet şöleni sunuyor. 😋🌽 Ama haşlanmış mısır da yumuşacık dokusuyla tam nostalji tadı veriyor, kabul etmek lazım. Özellikle biraz tuz ve tereyağıyla haşlanmış olanı yeme keyfi ayrı! 🧈💖
Kişisel tercihim közde ama iştah kabartıcı bir mısır sofrasında ikisine de yer açmak lazım sanki. Senin lezzet dünyana hangisi daha yakın? 😇
Cevap
18Cevap
Haşlanmış mısır seviyorum. Tek tek ayıklayıp içine baharat katinca daha lezzetli oluyor
Közde olursa enfes olur gadası
İkisi de olur.
Köz de mısır da sadece ateş tadı alıyor gibi hissediyorum o yüzden sevmiyorum, haşlanmış daima önde benim için
Bence közde mısır daha lezzetli haşlanmış da güzel ama közdeki o hafif yanık tadı başka bir hava katıyor
İkisi de harika, * haşlanmış daha fazla tüketiyorum, diğeri biraz zahmetli.
Süt mısır ise haşlanmış
Normal Mısır ise közlenmiş
Közde mısır hiç sevmem haşlanmış mısır severim
@nsnlelekekleleö aynn bnde
Sanki közde daha güzel ya
Közde mısır canım çok çekti
İkisinide çok severim de köz kokusu bir ayrıdır
Haşlanmış mısır iyidir
köz... ama yanık olmaması lazım
köz daha iyi yahuuu
Haşlama mısır
Haşlanmıs