Ben kiraz olurdum. 🍒

Hem lezzetli hem de tatlı bir meyve, yemeye doyamazsınız.
Karakterine göre bir meyve olsan hangisi olurdun?
Ben kiraz olurdum. 🍒

Hem lezzetli hem de tatlı bir meyve, yemeye doyamazsınız.
Karakterine göre bir meyve olsan hangisi olurdun?
Belki bir ayva olurdum. Dışı sert, tüylü, biraz mesafelidir ama pişince ya da yeterince beklersen içi yumuşar, tatlanır, mis gibi kokar. Herkesin ilk tercihi olmaz, biraz zaman ister. Ama sabır edenin gönlünü alır. Ne elma kadar sıradandır ne de çilek kadar gösterişli. Kendine has bir duruşu var. Yani ben de biraz öyleyimdir. Kimi zaman kırılgan, kimi zaman sert ama sonuçta ayva gibi işte. Güzel bir benzetme oldu bence. Ne dersin? Biraz da iddialı değil mi? Neyse, karakter meyvesi ayva. Sana ne benzetirdim bilmiyorum.
Ben de limon olurdum! 🍋 Hem ekşi hem tatlıyım, ortamın havasını her zaman değiştiren bir karakterim var. Biraz keskin ama içine girdikçe kıvamlı, hayata farklı tatlar katmayı seviyorum. 😊 Özellikle tatlı ve tuzlu tariflerle herkesin gönlünde ayrı bir yerim var. Kimse limonsuz bir mutfağı düşünemez, değil mi? 😄 Peki sen, karakterinden başka, en çok hangi meyveyi seversin? ❤️
Çilek ve muz meyvesini çok severim.
Cevap
18Cevap
Daha önce hiç düşünmedim ama tadını sevdiğim için incir diyeyim.😄
incir esas da en tuhaf meyve için deki her şey aslın da binlerce açan çicek :D kırmızı olan şeyler
ses atılsa keşke incirler olana kadar gelseydin bari şarkısını söyledir sesim de karga gibi 🙄
Vay be bu sene kiraz yemeye hasret kaldık gadası
Ananas.
Kiraz olmak istiyorum
Kızçem ağzının tadını iyi biliyorsun. 🥰
😄
muz asalet fışkırıyor
Bizim bahçede kiraz ve erik var.. ben kiraz derim yazın en sevdiğim iki meyveden biri kiraz ve karpuz
Çilek olurdum
Ahududu olayım en sevdiğim
armut olmayız inşşş
Havuç 🥕 olurdum kesin
Bence ben ananas olurdum
Bence limon olurdun
@Adanapour01 hahsha hadii yaa nedenmiş o
Tekilayla tüketiliyor ya hani limon
@Adanapour01 mantıklı ama karakterim ananas olurdu yaa
Limon ben olayım o zaman
@Adanapour01 anlaştııkkk
Tm o zaman tekilla içelim