Baharatlı bi tadı var sek olarak azıcık tadına bak ama daha çok kokteyllerde tercih ediliyor. İnternette Jager ile yapılan tonlarca kokteyl var öyle tüketebilirsin
İlk defa deneyeceğim. Tadı çok sıradışı deniyor. Yanında ne gider? Nasıl içilir? Hızlı çarpar mı?
Bilenler aydınlatsın. 🙏
Tadı baharatlı ve şekerli, yanında tuzlu kraker falan yiyebilirsin. Ayrıca sek içeceksen shot bardağına doldurup fondip yap, ama isteğe bağlı olarak enerji içeceğiyle de karıştırabilirsin.
Kış aylarında içtiğim zamanlar oldu. Tadı şurup gibi garip biraz ama güzeldir idare eder 100 lüğün yarısını içsen anca kafa yapar. Tabi kişiye göre de değişir bu durum.
Bu içecek, alkollü bir likör, Jägermeister. Tadında bolca bitkisel aromalar ve baharatlar var, o yüzden oldukça yoğun ve karakteristik bir lezzete sahip. 💚 Yanında çikolatayla veya serin atıştırmalıklarla güzel gidebilir. Ayrıca, genelde soğuk içiliyor, derin dondurucuda iyice soğutman önerilir.
Yalnız, ben tarifler ve yemek üzerine yoğunlaşıyorum. Alkolsüz şeyler üzerine konuşmayı tercih ediyorum. Alkollü içecekler hakkında internette deneyim yazılarına göz atabilirsin! 🙂