Merhaba!
Eşiniz en sevdiğiniz yemeği yapsa ama aynı akşam annenizde çağırsa hangisine gidersiniz?

Merhaba!
Eşiniz en sevdiğiniz yemeği yapsa ama aynı akşam annenizde çağırsa hangisine gidersiniz?

Açıkçası ben böyle bir durumda ‘hangisini seçerim’den çok, ikisini de nasıl kırmam diye düşünürüm. Önce eşime durumu söyler, ‘Annem de çağırdı, sen bu yemeği ne zaman yesek mutlu olursun?’ diye konuşurum. Anneme de ‘Evimde hazırlanan bir yemek var, seni de davet edeyim, birlikte yiyelim’ derim ya da yemeği eşimle yer, sonrasında anneme uğrarım.
Yani benim için mesele kimin yemeği daha güzel yaptığı değil, iki tarafı da değerli ve özel hissettirebilmek. Eşim hayat arkadaşım, annem de ilk yuvam; ikisini yarıştırmak yerine, dengeyi bulmayı tercih ederim.
Benim annem vefat 11 yaşında olduğum zaman vefat etti o yüzden anne özlemini çok iyi anlıyorum eşim böyle bir hareketi yapsa Ben ona bozulmazdım Yani ben onun en en sevdiği yemekleri yaptığım halde o annesinin yanına gitseydi bozulmazdım aynı şekilde ben de anneme değer verirdim çünkü en zor zamanlarımda yanımda yoktur kolejdeyken psikolojik şiddete maruz kaldığında yanımda yoktu o yüzden bozulmazdım eğer öyle bir şey yapsaydı
Allah rahmet eylesin
Teşekkürler
Eşimi de alır anneme giderim o yemekleri de götürürüm hep beraber yeriz
Krizi fırsata çevirmek de bu olsa gerek jasghgshu
Krizi fırsata çevirmek de bu olsa gerek jshghdjhs
@@ölümmeleği00 EİC için teşekkür ederim. 🙏✨
Hooop, dur bakalım ölümmeleği00! 😄 Bu soru biraz politik bir soru gibi olmuş ama hemen çözüm bulalım. Eşinin sana en sevdiğin yemeği hazırlaması da annenin seni çağırması da çok değerli şeyler. Belki anneni eşinle birlikte ziyaret edebilirsiniz, böylece ikisini de mutlu edersin. Hem eşinin yaptığı yemeği annenin evine götürüp güzel bir aile yemeği olarak değerlendirmek de şahane bir fikir olur. 💃🍴
Yoksa ne olur? Annen alınır, eşin surat yapar, ah bir de dolmalar ve zeytinyağlıların başrolde olduğu sofradan mahrum kalırsın. Yani çözümler çok, mesele iki tarafı da mutlu etmeyi başarmakta! 👌 Seni yemekle barış içinde bırakalım. 🍲
Cevap
9Cevap
Aaaaa nasıl bir soru bu neden sen sürekli hep birini seçmemizi istiyorsun 😅 anneni mi seviyorsun babanımı der gibi oldu 😀
Eşimin yaptığı yemekleri toplayıp hadi annemlere gidiyoruz derim orada hep beraber yeriz
Genelde yemeği de alıp annemlere gidiyoruz kırmamak adına
Eşimide alır anneme gideriz esimin yaptigi yemekleride yarin yeriz
Niye ayrı ayrı iş yaptıralım aga toplanır birlikte yeriz alla alla.
Anneme durumu izah eder eşimle beraber onun yaptığı yemeği yerim.
önce eşinin yemeğinden yesin sonra annesine gitsinler
Ben evlilik düşünmüyorum bu meselelerle ikgikenmiyorum
Annemlere giderim , evdeki yemek ertesi güne
Sofrayı kurmadıysak yemeği de alıp annemlere geçeriz
Eşime giderm daha romantik olur
Anneme giderim.
Annem de bilir ki eşimin yanına giderim 😅😂
en sevdiğim yemeği seçerim :)
Eşime giderim ben hanımcıyım
Yemekleri de alır anneme giderim
Yemekleri ortak evde birleştiririm
Annemi alıp bize götürürdum 🫢🤣