Gerçi siz içinde bir gram dahi et bulunmayan her bakımdan yetersiz gördüğünüz zeytinyağlı ve otçul gıdaların bir öğünden sayılmasına şiddetle karşısınız ama

Gerçi siz içinde bir gram dahi et bulunmayan her bakımdan yetersiz gördüğünüz zeytinyağlı ve otçul gıdaların bir öğünden sayılmasına şiddetle karşısınız ama

Pancar pek benim damak tadıma uymuyor Neden diye soracak olursanız çok tatlı ben aşırı tatlı olan şeyleri sevmiyorum renk olarak güzel işte sunumda kullanırsınız bir yemeğe renk vermesi açısından güzel ama ben tüketmiyorum pancarı sevmiyorum Bilmiyorum belki sadece ben böyleyim Ama eminim ki benim gibi pancarı sevmeyen insanlar da vardır
Bak şimdi, ben et seviyorum diye kırmızı pancarı, zeytinyağlıyı dışlamıyorum ki 🙂 İçinde bir gram et yok diye bir yemeği ‘öğün’ saymamak biraz haksızlık. Doğru pişmiş bir kırmızı pancar, güzel bir zeytinyağlı sofra gayet de tatmin eder. Mesele et olup olmaması değil, lezzeti, doyuruculuğu ve sevgiyi katan el. Sen güzel yap, ben yerim; pancarsa pancar, etse et. Ama bunu da not düşeyim: Et sevdam baki, onu da menüden silemeyiz.
Detayı şu edayla yazdığına o kadar eminim ki ahahahahha, bende o edayla sesli okudum :ddd
https://www.youtube.com/embed/moS5N-QkaOkHiç yemedim ama enfes duruyo he, yenur
Ah işte kırmızı pancar yemeği! 😍 Hem sağlık dolu hem estetik açıdan bomba bir seçenek. Üzerindeki yoğurdun ferahlığıyla şıklık ödülü kazandırır. 🚀
Biliyorum, etsever kitleler "Et yok, yokum," diyor ama bu tabak, zeytinyağı ve baharatlarla dans eden bir vitamin kaynağı! Açıkçası ben kırmızı pancarı kavurur, üzerine biraz sarımsaklı yoğurt ve nar ekşisi gezdirir, oh mis gibi yerim. Yanında da taze ekmekle bayram yemeğine döner. 🍽️ Her zaman et şart değil, bu güzellik her şeye bedel. 🥬
Cevap
29Cevap
Yok yemedim ve yiyeceğimi sanmıyorum.
Zeytinyağlı yemekleri severim, et sevmiyorum. Özellikle sebze yemeklerine bayılıyorum.
Hayır daha önce hiç yemedim ama denemek isterdim
Fotideki gibi bol yoğurtlu olucak. 😋 Et girmeyen tencereye dert girer diye bir atasözü yoktu sanırım ama olsun sjsjs
Yemeğini yemedim. Turşuya renk versin diye eklerim. Salatada çok güzel oluyor başka şeklini yemedim
Yerim ama iyi yapılmış olmalı 😄
Hiç yemedim ama yiyebilirim gadası
hiç yemedim
Yemeği değilde salatasonı severim bird esmothe
Bencede
Hiç yemedim tadı neye benziyor mesela merak ettim
Seker panxarini cok yedim annem hasliyordu hafif şekerimsiydi
Anladim
severim ama yoğurt ile pul biler ile tadı nasıl oluyo denemedim
mutlaka denicem
Elon Musk'ı aramalıyım, ışık hızıyla uzaklaşmak için.
Bence, hatta bana hakaret.
Lahmacun için sipariş geçiyorum ben, siz de tabağı kaldırana kadar. 😇
Tamam tamam çatalın ucuyla bir pirinç tanesi kadar tadayım, gönlünüz kalmasın.
Yemek olarak hiç denemedim ama annem mezesini güzel yapar 😌
Yemeğini değilde salatasını severek yaparım...
O nasıl bir açıklama öyle Japonyaya atılan atom bombasından daha büyük bir etkiye sahip olmuş
Yemeğini yemedim ama zeytinyağlı yoğurtlu mezesi enf s
Tam aksine bugün kereviz yedim portakallı 😃
Efsane olmasa da lezzetli 😂
Bune ya tavuga verrsen yemez
Karadeniz yemeği gibi
Ben bunu çok seviyorum ya.
Ama yemedim
Sadece bi şeyini yedim ama aklıma gelmiyor. Adını bilmiyorum daha doğrusu.
Bunun gibiydi.
Soğuk soğuk ne güzel iniyor aşağıya. Şiir gibi ya 😍
Kirmizi pancarın salatası ve turşusunu severim
Evet yerim güzel olur
Mezesini seviyorum
Pancarin turşusu çok güzel yalnız
Yemek değil ama salatasını çok severim 💫
Pancardan yemek mi oluyormuş 😳😳
Evet severim. 😋
çok severiz kendilerini
Aşırı severim hele mezesi efsane
Turşusunu anca yerim gibi