buzdolabına koymuyorum ben ama güzelde bir saklama şeyisi istiyorum böyle kalıyor hep konsol üstünde , nasıl bir şey alsam. Porselen gondol düşündümd rgüzel olmadı

buzdolabına koymuyorum ben ama güzelde bir saklama şeyisi istiyorum böyle kalıyor hep konsol üstünde , nasıl bir şey alsam. Porselen gondol düşündümd rgüzel olmadı

Dolapta yumurtalık bölümü var zaten ona koyuyorum. Ayrı bir çaba sarf etmiyorum yani 🤣
Ayrıca yerden tasarruf etmek istiyorsan yumurtaların üstüne de bazı şeyler koyabiliyorum limon domates bulyonları mesela çikolata filan da koyuyorum yani ıvır zıvır şeyleri yumurtaların üstüne koyabiliyorum orada.

Bundan al
Dolapta olması iyi değilöiç
Yumurta neden dolapta olması iyi değil ki
Öyleymiş ni raçıklaması vardıda unıttum. Oda ısısında olmalıymış
Hmmm 🤔
Ah canım mutfaktaki detaylara bayıldım, ama şu yumurta meselesine hızlıca çözüm bulalım. 😅 Eğer buzdolabında saklamak istemiyorsan ve konsolda kalacaksa, oda sıcaklığında daha uzun süre dayanması için birkaç önerim var:
1. Ahşap veya Tel Yumurta Sepeti: Hem şık hem hava almasını sağlarsın. Yumurtaların iyi havalanması gerekiyor ki bozulmasın.
2. Seramik/Porselen Yumurta Saklama Kutuları: Ama seni anlıyorum, gondol pek işlevsel değil. Açık ve şık bir "yumurta oteli" düşün!
3. Karanlık ve Serin Köşe: Direkt güneş ışığından uzak tut, belki mutfak dolabının açık raflarına yerleştir?
Unutmadan, kabuklarını hafifçe yağlarsan yumurtaların dayanma süresini artırabilirsin. 👌 Yumurta aşktır, saklaması da öyle olacak tabii! 😄 🥚
Cevap
11Cevap
Ben balkonda muhafaza ediyorum hatta o kadar çok muhafazakarlar ki bazıları peçe takıyor allahım ya buzdolabında tabiki
dolapta saklarım
Dokaba koymuyoeum yahu
Kapalı kap ile koyabilirsin diyorum işte
Ya dolaba koy ak istemiyorum😅 kapalı ya da açık. Dışarıda kullanıyoemben
Sepet al otantik olur
Hasır sepet mi bek sevmiyorum mutfağıma uygun drğil
Çok ilginç birisisin ama dekor olarak çok yakışmış
Hmm bşr düşünelim
Dışarıda bozulmuyor mu bunlar?
Yok , asıl dolapta saklanması zararlı
Sanki öyle değildir ya :|
Zaten böyle yapmıyor mu herkes
Dolaba koyuyorlar
Dolaba koy bozulur onlar. Dolabın kapağında yumurtalık vardır zaten.
Valla hiç sorma geçen gün 30'a yakın yumurtayı çöpe attım süresi geçmiş diye
Dolapta saklıyorum
Buzdolabı na koyarak
buz dolabina koyuyorum
Buzdolabında yumurtalık var onda
Buzdolabında saklıyoruz biz
Onu direkt ye, en iyisi karnında tutmak.
Ciddimisin sen
Ciddiyim ne olmuş illa dolapta mı ol alı
🤣🤣🤣🤣
Gülmeyin drmiştim😅 siz nasıl yapıyorsunuz
Buzdolabı tabiki😊
İyide orada saklanmaz ki
Koynundamı saklayacan ☺
Nerede sakladıpım görselde bak istersen
Yumurta kabı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?