Yeme & İçme Aperatif kahvaltı yaptığınız olur mu? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben spor öncesi kahvaltı yapamıyorum hal böyle olunca spor sonrası granolaya talim🫣☺️🙃 Aperatif kahvaltı yaptığınız olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Evet oluyor mesela bazen akşamdan kalan yemeği bile sabah yiyebiliyorum. 0 0 Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 6 ay Spor yaptığım için pratik kahvaltim hazır 1 ölçek protein tozu ice cream tamam ya da yulaflı pankek yapiyorum 0 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lahmacunla kahvaltı yapan ben 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Pazar sabahları hariç sürekli geçiştirme 0 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oluyor günde 5 öğün yiyorum zaten 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. somun ekmek olmadan asla 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Yeme & İçme konusunda 877 cevap paylaştı. Kıyma ne alaka ya diyecektim granola çıktı 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet oluyor mesela bazen akşamdan kalan yemeği bile sabah yiyebiliyorum.
Spor yaptığım için pratik kahvaltim hazır 1 ölçek protein tozu ice cream tamam ya da yulaflı pankek yapiyorum
Lahmacunla kahvaltı yapan ben
Pazar sabahları hariç sürekli geçiştirme
Spordan sonra kahveyi içerim
Oluyor günde 5 öğün yiyorum zaten
Bazen yaptığım anlar oluyor
Olur afiyet olsun size ✌☺
somun ekmek olmadan asla
Kıyma ne alaka ya diyecektim granola çıktı
Afiyet olsun
Oluyor
Bazen
Cok güzelsin ya