ÇAY OLMAZ. İki günde bir bardak falan ancak su içtiğim için kahveyi azaltmaya çalışıyorum. Neyse bugün su içtim ama şu an kahve istiyorum çok istiyorum
Aslında kahve bağımlılığından önce bitki çaylarını çok severdim yarın bikaç çeşit alsam iyi olabilir hem su da içmiş olurum. Cidden üç günde bir falan aklıma geliyo şu an su içmek
Benim de öyle ya herkese su iç diyip duruyorum ama günde bi bardak anca içiyorum su içelim ya unutmamak lazım salep falan da olabilir kahveyle alakasız ama kupada boyunca kahve gibi gelir belli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
su olur
Ben sıcak su içiyorum son zamanlarda hiçbir şeysiz sağlığa bi süre faydası varmış fena değil tadı da
Su sevmiyorum sıcak su bir de, ne bileyim 🫥
Kola? Kafein var onda da nasılsa bu arada latte de olabilir sütlü sadece azaltmana yardım edebilir
Aslında kahve bağımlılığından önce bitki çaylarını çok severdim yarın bikaç çeşit alsam iyi olabilir hem su da içmiş olurum. Cidden üç günde bir falan aklıma geliyo şu an su içmek
Benim de öyle ya herkese su iç diyip duruyorum ama günde bi bardak anca içiyorum su içelim ya unutmamak lazım salep falan da olabilir kahveyle alakasız ama kupada boyunca kahve gibi gelir belli
adaçayı hibiskus olabilir kahve iyidir günlük 7-8 bardağım var. 2 adet türk kahvesi 5 adet filtre içerim.
Daha demin kahve içtim başım ağrıyor ortalık mokoko
Kahve baş ağrını kesmiyo mu
Başım ağrıdı diyorum nerenle oynuyorsun
Bağırma be
Relax
😩😩😩
Kahve yoksa çay içilir, çay yoksa kahve içilir bende böyle en azından...😀
Hakiki Menengiç kahvesi mükemmell✨😋 kesinlikle onu denemelisinn
Çay olmaz diyorsun fakat hazır çikolata alıp içe bilirsin
Bu serin günlerde belki sahlep düşünülebilir
Ice chocolate içiyorum şu an gel
Ben de eve öyle değişik şeyler alcam arada kahve yerine hazırlarım. Kahve içe içe su sıfıra indi çöl gibiyim
Yok yok azalt kahveyi. Zaten su içtiğin yok
Süt veya meyve suyuda deneyebilirsiniz
Sıcak çikolata
izin verdim kahve iç 🙂
meyveli çay sahlep ya da şarap
Sıcak çikolata, salep olabilir
Çay "🥺"
Çay içince çok sağlıksız hissediyorum birden dişlerim dökülcek gibi hahshd
Ya ne alakaaa fjdkd milli içeceğimiz için nasıl böyle konuşabiliyon haaaiinnn fkfkdkd
Limonata içmiş gibi dişlerimi kamaştırıyo benim
Ve kahve bağımlısı oldun he bende hiç sevmem kahveyi kokusunu bile kötü bulurum fkdkd
Sorma bugün kahveyi 3e indirdim zar zor ve iki bardak su içtim. Normalde su içmiyorum ve 7 8 bardak kahve
Sorarım :d
Normalde su içmem demek de ne bilim asıl su olmazsa sıkıntı kahve takıntın sağlığını olumsuz etkileyecek kendine hakim ol 😃
Gerçekten öyle bir hafta içinde iki bardak su içmemişimdir
Ooo sıkıntı harbiden sal şu kahveyi
Tarçın çayı
Tadı iyi mi tarçın seviyorum
Bana göre iyi
Soda içebilirsin
Su soda midem gluk gluk olur ama ya
Sade soda magnuzyum var yararlı
Sıcak çikolata
Bitki çayı olur mu
Meyve suyu sık iç
çikolatalı süt iç