Yeme & İçme Olsa da bir kahve içsek diyen herkese gelsin 😊 kimler kahve istiyor? aşkatövbelibiri Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Gün ortasından içimden geldi 🙃😊🥰 Güncellemeler7 ay Ss için teşekkürler 😊🥰😍 Olsa da bir kahve içsek diyen herkese gelsin 😊 kimler kahve istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. afiyet olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Aska tövbe edilmez Kahve candır sohbettir ama artık kahve sohbet değil sunum haline geldi 1 4 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Bizim için hâlâ sohbet... Yorumla Cevap sahibi 7 ay Doyumsuz sohbet eşliğinde içebildiğin bir kişi bile varsa sanslısın Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Elhamdülillah çok şanslıyım o zaman 😊 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Merak ettim be seni. Ne yalan söyleyim. Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Rızık ve şükür kahvesi... Şöyle bi zevkim olamadı ah ah 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 10,1b cevap paylaştı. Maşallah canım çekti böyle köpüklü simcik ama 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sana afiyet olsun 🤗 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Afiyet olsunnn kahve içeceğim az sonra 🥰 1 1 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Teşekkürler size de afiyet olsun 🥰 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çay içiyorum bir değişiklik olsun bari 😂 1 1 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Afiyet olsun çay candır 🙃😊🥰 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nescafe yaptim iciyordum Şu an 1 2 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Afiyet olsun 🥰 Yorumla Gri3480 7 ay Sanada canim. sagol Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 730 cevap paylaştı. Canım istedi, söyleyeyim bari. 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Ben viski istiyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. ben istemem daha yeni kahve ictimm 1 0 Yorumla
YavuzSultanSelim1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 7 ay Ben nescafe yaptım içiyorum Şu an sütlü köpüklü 1 2 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Afiyet olsun Yorumla YavuzSultanSelim1 7 ay Thanks askatovbelibiri Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Size afiyet olsun ben içtiö 0 2 Yorumla aşkatövbelibiri 7 ay Afiyet olsun teşekkürler 😊 Yorumla KayipPsikopat_3 7 ay Rica ederim 😌 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 7 ay Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. İçelim ya şu an çok iyi giderdi 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 7 ay Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Hayır demem😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
afiyet olsun
Aska tövbe edilmez
Kahve candır sohbettir ama artık kahve sohbet değil sunum haline geldi
Bizim için hâlâ sohbet...
Doyumsuz sohbet eşliğinde içebildiğin bir kişi bile varsa sanslısın
Elhamdülillah çok şanslıyım o zaman 😊
Merak ettim be seni. Ne yalan söyleyim.
Rızık ve şükür kahvesi... Şöyle bi zevkim olamadı ah ah
Maşallah canım çekti böyle köpüklü simcik ama